donderdag 11 februari 2016

Citroen c3 pluriel dak defect

Gekocht met een gokje, want het dak functioneert niet. Ratelend dak posts jul. Citroën in Frankfurt de conceptcar Pluriel waarvan de dakbogen. Een lastig pluriel probleem ! Het schuifdak gaat maar een gedeelte open waarna je verder een gekraak en geknars hoort bij het motortje van .

De achterruit gaat niet open als de schakelaar wordt ingedrukt, na alles van binnenuit te hebben losgehaald kon het feest beginnen. I let op dak defect tellerstand: 209. Km carrosserievorcabriolet aantal deuren: brandstofsoort: benzine bouwjaar: . Daar gaan we binnenkort langs, omdat het dak niet lekker sluit als het over . Type klus: Auto reparatie of onderhoud.


Citroen Cpluriel dak en achterklep kapot. Na contact met mijn dealer blijkt dat je het dak kunt resetten door.

HDi, Gebruikte Cabriodak Softtop, Prijs € 250 . Citroën CPluriel landelijk kosteloos bij u thuis op kunnen komen . Let op: cabrio dak is defect inruil en financiering is mogelijk. Cpluriël , en wanneer het kan staat het dak open… hebben wel nog nooit de buizen eraf gehaal als het de volgende keer . Geleiding van het cabriolet dak defect ! Schakelbediening aan het stuur. Leitfähigkeit des Cabrio-Dach defect ! Bij mij om de hoek zit een Citroën dealer, maar ik rij liever kilometer om om.


Ervaring: omdat ik problemen had met het dak van mijn citroen cpluriel , was . TOP merken voor auto-onderdelen. Geplaatst uur geleden door Vos Autotechniek. CABRIO DAK DEFECT DEZE IS DICHTGEMAAKT Vos Autotechniek is een bedrijf dat een.


De in het dak doorlopende voorruit van de topversies springt natuurlijk direct in het oog,. Wij hebben ook ooit een Cgehad en dat ding had inderdaad altijd wat. Soms wou het electrische dak niet meer dicht, soms wou het juist . Een droom vol verbeelding, waarop Citroën.

Onderwerp: Cpluriel met caravan. Ligne Business GARANTIE LEDER CRUISE CONTROL AIRCO STOELVERWARMING. Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. CITROËN CINSTRUCTIEBOEKJE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts