donderdag 25 februari 2016

Fss kadeti

Posle uvodne ubedljive pobede protiv Izraela (6:2) i remija sa Bugarskom (1:1) naši mlađi kadeti briljirali su u meču sa domaćom reprezentacijom i zasluženo . Kadeti završili učešće na Prvenstvu Evrope u Engleskoj porazom od Holandije. Komesar za takmičenje: Tomislav Stojanović. Disciplinski sudija : Dragutin Ćirić . Crvena zvezda džudo EYOF FK Crvena zvezda fudbal Futsal hokej humanitarna manifestacija Intervju Juniori . SITUACIJA SE SADA KOMPLIKUJE: Kadeti nakon preokreta poraženi od .

Bili su naši momci bolji od komšija u Sportskom centru FSS u Staroj . Kadeti u pohodu na EP - Selektor saopštio spisak. Kadeti Srbije poraženi od Španije na startu EP. Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Španije 1:na.


Isti izbor predviđa da će UEFA verovatno odlučiti da dodeli Srbiji tri boda iz tog meča, čime bi u FSS već mogli da rezervišu hotel za orliće u . Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije. Sa maksimalne tri pobede, kadeti Srbije završili su prvi krug kvalifikacija za plasman . FSS - Football Association of Serbia.

KADETI FSS Dinamo :Brodarac kraj. Srbija će biti u grupi D sa selekcijama Holandije, Nemačke i Španije. Mlađa kadetska reprezentacija Srbije trijumfovala je na UEFA Razvojnom turniru u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Mlađe selekcije FSS dobile rivale u borbi za Prvenstvo Evrope.


I kadeti su saznali protivnike u elitnoj rundi kvalifikacija. POGLEDAJTE BONUS VIDEO: KURIR SPORT UŽIVO: Ovo . Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Ješić razrešen je dužnosti samo dva dana pred početak kvalifikacija za plasman na . Belgrade, Republic of Serbia. Agencija za knjigovodstvo Biro Aura Jagodina. Dokumentacija, obrasci, aktuelni komentari.


Izabranici selektora Perice Ognjenovića pobedili Crnu Goru i ostvarili veliki uspeh. Fudbalski savez Nisa, Rezultati, Tabele, Rasporedi Mladjih kategorija, Kadeta, Pionira, Petlica. Mladji kadeti su OFK Beograda su bili ubedljivi protiv Bežanije.


Bh kadeti odradili trening u Staroj Pazovi. Kadetska reprezentacija BiH stigla je danas u Trening centar FSS u Staroj . POBEDILI HRVATE Kadeti osvojili bronzu na Evrobasketu! Mlađi kadeti bolji od Slovačke.

Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. U želji da što spremije dočekaju iskušenja u Bakuu, naši kadeti su odigrali četiri kontrolna meča. Tagovi: U, FSS , Dejan Govedarica . Kadeti remizirali sa Španijom i overili vizu za EP. Dva gola Savića, kadeti bliži Evropskom prvenstvu.


STRELCI: 1:Ortega (iz jedanaesterca),.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts