donderdag 18 februari 2016

Asbest in woning bij aankoop

In oudere huizen zit in isolatie- en afdekmateriaal nog wel eens asbest verwerkt. Hoe gaat u ermee om en wanneer moet u het laten verwijderen? Asbest bij aankoop en verkoop van een woning : Hoe weet je als koper van een woning of er asbest aanwezig is? En de meldingsplicht asbest : wat betekent . We hebben besloten dit zonder aankoopmakelaar te doen.


Asbest is een probleem dat bij velen zeer tot de verbeelding spreekt.

Asbest kan immers gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dan bestaat er een kans dat er asbest in de woning aanwezig is. Zoek een aankoopmakelaar. Asbest als bouwmateriaal is al meer dan jaren verboden. In veel huizen zit het nog verwerkt, vooral op daken van garages en schuurtjes.


Wanneer kunnen we spreken van een verborgen gebrek als er zich asbest in de koopwoning bevindt? Kan een woning die asbest blijkt te . Volg ons blog voor tips en adviezen voor verkoop van je woning en onze visie op de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt. Vaak gebeurde dit in de vorm van asbesthoudend cement.

Wat is een asbestclausule ? Als er een kans op asbest in de woning bestaat, dan wordt er veelal een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst. Hoe staan jullie tegenover huizen met asbest ? Is het wel veilig en verstandig om een huis met asbest te kopen? Ik hoop dat jullie mij wat . Wie binnenkort een woning verkoopt, zal verplicht een asbestinventaris moeten laten opmaken. En wat als je asbest wilt verwijderen?


Bestaat er een zorgplicht voor een makelaar omtrent de aanwezigheid van asbest in een woning ? In een uitspraak van de tuchtcommissie van . De kopers van het huis beschuldigen ons ervan dat wij verzwegen hebben dat er asbest in de woning zit. Weet jij precies wat een asbestclausule is? Lees hier waar je op letten moet wanneer je asbest in een woning aantreft en wat de clausule . Er zit in de kap wel asbest zei de makelaar.


KUNNEN zijn als je ermee gaat . Veel kopers vragen zich af wat ze moeten doen met een woning waar asbest in zit. Wat houdt dit in voor eigenaars en kopers van woningen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts