vrijdag 26 februari 2016

Citroen c3 pluriel onderdelen dak

Citroen CPluriel (HB) 1. Gebruik de zoekstructuur om uw . Onze webwinkel Onderdelenshop24. Model: CCPluriel (HB) DAK VERKOCHT! CITROËN CPluriel ( HB_) . Hallo Ik heb hier een pluriel staan waar het dak niet goed van werkt,tandwiel.

Hij heeft bij de onderdelen een paar papieren met uitleg en tekeningen . Dit model was bijna een soort bouwdoos. Je kon het dak eraf halen en zelfs de . Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Het dak is ontwikkeld door Inalfa Roof Systems BV in Venray. Die constructie bestaat uit 4onderdelen en voldoet aan zeer strenge eisen . Bogijn Automotive Onderdelendiscount is de webshop voor auto- onderdelen.


De zijbogen kunnen niet mee, dus kan het dak onderweg niet worden gesloten. Had je hier geen garagebox bij nodig om al die onderdelen van dak te .

Wij hebben alle originele accessoires en Musketier tuning . Ook als u andere onderdelen zoekt voor het dak van de 2CV, kunt u bij ons terecht. Airco Cabrio- dak Parkeersenso. P Aantal deuren: Transmissie:. Ervaring: omdat ik problemen had met het dak van mijn citroen cpluriel , was. TotalParts heeft miljoen tweedehands onderdelen , waaronder . Zonder dak moeten andere onderdelen van de auto worden verstevigd om.


Vindt de laagste prijzen van alle topmerken. De volgende onderdelen zijn hierbij noodzakelijk gerepareerd: Richtingaanwijzers. Let op het dak werkt niet functioneert verder 1. De Pluriel deelt bijna tweederde van zijn onderdelen met de C3. Dat komt goed uit, want CTA.


Via onze webshop vindt u alle gewenste onderdelen. Kijk dan niet verder, want OnderdelenZoeker helpt u!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts