donderdag 18 februari 2016

Gevonden katten amivedi

Zoek uw vermiste huisdier tussen de gevonden huisdieren. Zoek je gevonden huisdier tussen de recent vermiste dieren. Zoek je verloren huisdier tussen de recent gevonden dieren.


Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden. Samen zorgen we ervoor dat hon kat , vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel .

Deze kat loopt sinds een paar dagen rond op de Leidseweg in Voorschoten ter hoogte van de Intratuin, net over de brug vanaf de Vijfmeilaan in Leiden. Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, kat , boom, buiten en natuur. Meldingen van gevonden katten op internet, niet missen als jouw kat vermist is: veel zoeken op internet. GEVONDEN KATTEN informatie twitter-om kans op hereniging met eigenaar te vergroten-kijk altijd ook. Den Haag Amivedi Randgemeenten katten : 088 . Als de kat gechipt is dan proberen wij de eigenaar te achterhalen.


Bij vermissing van katten : roep de kat als het buiten stil is.

Wolvega - De stichting Amivedi , Meldpunt Wolvega e. Stichting AMIVEDI verzamelt alle meldingen van vermiste- en gevonden dieren. Mogelijk is het dier al als vermist opgegeven en kan de eigenaar met u in . Het gevonden dier wordt ook aangemeld bij Amivedi. Vermiste en Gevonden Dieren Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Veel katten gaan regelmatig op ontdekkingstocht. Dierenbescherming (mijndieriszoek) en Amivedi.


Als u een huisdier gevonden heeft waarvan de eigenaar nog niet bekend is of als u uw eigen huisdier vermist. Geplaatst door Westlanders. Verschillende organisaties zetten zich in om hon kat , vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk te herenigen met zijn of haar baasje. In Aalten zijn maar liefst vier katten gevonden. Hebt u een hond of kat gevonden , dan kunt u dat melden bij de gemeente.


De gemeente heeft afspraken gemaakt met een dierenasiel over de opvang van het. U kunt een gevonden kat niet direct bij ons brengen en wij halen katten in principe ook niet bij u op. De kans is namelijk groot is dat deze een eigenaar heeft die .

Amivedi is een landelijke database voor vermiste en gevonden dieren. Als u een zwervende hon kat of ander gezelschapsdier aantreft in de openbare. Het is belangrijk om het vermiste of gevonden dier ook daar te melden. We raden u ook aan om uw kat op amivedi.


Voor vermiste en gevonden huisdieren werken wij samen met AMIVEDI. Deze organisatie registreert landelijk vermiste en gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts