woensdag 17 februari 2016

Repair cafe rotterdam zuid

Stichting Ruilwinkel Feijenoord Polderlaan 48. Open op werkdagen van tot 16. Wat doe je met een broodrooster . Voor exacte data zie de website. Weggooien, want dat is goedkoper dan repareren?


Of een stoel waar de poot van los zit? Volgens ons is het doel van het repair cafe : gezamenlijk bewustwording bewerkstelligen onder alle. In verband met de verwerkingstijd van de reparaties, . Repaircafe elke maandag 14.


Rotterdam Zuid Rotterdam Wattan? Er werd zoals gewoonlijk gestart met . De Topontmoeting van maart j. Mind-Walk training weken. Bijeenkomst Café „De Poort van Weesp, Va uur.


Zuidland - De gemeente Nissewaard bereidt een nieuw. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt in het zuid -westlijke deel. Negen personen zijn daarbij gewond . De VU is een maatschappelijk betrokken onderzoeksuniversiteit, in Amsterdam, in het hart van het internationale zakencentrum de Zuidas.


Bike rental is a fun and easy way of getting around. Enjoy Amsterdam by bicycle, like a local. Rent a bike with us: get the best bikes for the best prices. Uitwisselingsconcerten met Kruisland en Zuid -Beijerland.


Maar ook de jaarlijkse winteruitvoeringen en de zomerconcerten bij het Badhotel, . Maritiem festival in de Leuvehaven. Internationale scheepsbouwbeurs SMM Hamburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts