maandag 14 maart 2016

Barrierestangen voor ramen

Wil je een raam vaak onbewaakt open kunnen laten staan, bijvoorbeeld om te ventileren? Dan biedt een barrièrestang uitkomst. Hoe werkt een barrièrestang ? Secuproducts Barrièrestangen.


Een SecuBar barrière stang voorkomt dat inbrekers door bovenlichtjes, klap-, toilet of andere ramen de woning binnenklimmen.

Barrière-stangen zijn als techno-preventieve maatregel zeer doeltreffend en werken. Om dit tegen te gaan dient u adequate beveiliging toe te passen bij deze ramen. Secu SecuBar Twist barriere stangen. Eenvoudig online bestellen.


Bestellingen boven de 1euro bezorgen we gratis bij u thuis! Barrierestangen en schuifpuibeveiligers zijn eenvoudig te monteren. Er zijn ook barrierestangen voor valramen (naar binnen klappende ramen ).

Een barrièrestang wordt toegepast op klepramen. Voordeel hiervan is dat het raam altijd geopend kan zijn, zodat veilig geventileerd kan . RVS stang 14mm beveilig uw bovenlichten en andere klepramen met deze RVS beveilingsstang. Bijvoorbeeld bij het toilet of boven een raam of deur. Kies daarom voor de beste klapraam beveiliging: een barrièrestang.


De SecuBar Duo is een goede keuze om je klapraam mee te beveiligen tegen inbraak. Uit de praktijk is gebleken dat barrière-stangen een preventieve werking. Geschikt voor ramen met een breedte van 630-1. Afhankelijk van uw type raam , kunt u één of meerdere barrièrestangen plaatsen.


De lengte van de stang is 99cm en kan gemakkelijk worden ingekort. Door de barrièrestangen van AXA te plaatsen heeft u een zichtbare bescherming in uw woningen tegen dit soort inbraken. Daarnaast wordt de doorkruip ruimte . De grootste online specialist in SKGcilinders, veiligheids- sloten, deurbeslag, kerntrekbeveiliging, cilindertrekbeveiliging en PKVW.


Ik heb een raam dat naar buiten open gaat. Veel licht en frisse lucht in huis is natuurlijk heerlijk. Beveilig bovenlichten (klapramen) met de juiste .

De Axa barrièrestangen zijn getest door SKG en weerstaan de meest actuele inbraakmethodes. Veel huizen hebben een klein raam boven een deur of raam , het zogeheten bovenlicht. BARRIÈRESTANG V– IN DE DAG.


Regelmatig staat het bovenlicht . De rvs barriere stangen zorgen voor een optimale beveiliging van uw raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts