woensdag 9 maart 2016

Hummel beeldjes

Regelmatig zal ik beeldjes bijplaatsen. Als u een bepaald beeldje zoekt mag u mij altijd een berichtje . Koop of Verkoop hummel op Marktplaats. Prachtig negendelig orkest van hummel beeldjes in zeer goede staat. Vintage spullen: oude staande viewmaster projector, bolex handcamera, hummel beeldje , aantal oude Parker vulpennen, aantal Ronson aanstekers, … € 20 . Eigenlijk niet zo gek indien u de. Berta Hümmel geboren als derde van de zeven kinderen in het gezin van de.


Goebel gaat heel secuur te werk bij de productie van de beeldjes. Christophe moet de waarde inschatten van twee beeldjes die een man ooit van zijn mama heeft gekregen. Hummel: Wat krijgen we nu? He verhaal zit als volgt in elkaar.


De Duitse producent Goebel . Het klooster verleende hem het exclusieve recht om beeldjes te maken op basis. Je zocht naar: zeldzame hummel beeldje ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht . De winkel staat namelijk vol met vitrines die op hun beurt weer gevuld zijn met beeldjes. Inbreuk op het auteursrecht van Goebel.


Wat moet Goebel stellen omtrent de . HUMMELBEELDJES door Jil Tukker. Origineel aan stempels te zien gemaakt in het toentertijd Oost Duitsland. Wel wat gehavend door de tijd. Conditie: Uitsteken géén beschadigingen. Er is wat minimaal craquelé.


Threehouse Treats met twee hummel beeldjes “Little Helper en Cheeky . Coenen (F.), Hollandsen porcelein en Saksische beeldjes. Een magazijn- catalogus van J. Download prachtige gratis afbeeldingen over Bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts