dinsdag 15 maart 2016

Van een leien dakje verlopen

Het is evenwel duidelijk dat thans niet alles van een leien dakje verloopt. Bijzonder vlot en zonder problemen verlopen. Commissie verlopen niet van een leien dakje.


Meestal gebruikt met niet: Het ging niet van een leien dakje. Leisteen vormt een tamelijk gladde dakbedekking,. Ik zou dat hier toch niet graag .

Bloedinzameling loopt niet van een leien dakje. Maar die testfase blijkt in Sint- Martens-Bodegem dus niet echt vlot te zijn verlopen. Felicitaties voor verjaardag van Kompany verlopen niet van leien dakje bij Boskamp. Het economisch herstel zal echter niet van een leien dakje verlopen.


Bedrijven zijn immers nog druk bezig hun voorraden af te bouwen (vooral in de ICT-sector),. Sociale onderhandelingen verlopen zelden van een leien dakje en zodra er dan een globaal akkoord is, dient dat nog te worden geconcretiseerd in. Eén spreekwoord bevat ` van een leien dakje gaan`. Voor de eerste keer verlopen de verkiezingen bij de Orde elektronisch.


De redactie kwam ter ore dat enkele stemmers daarbij moeilijkheden ondervonden.

Grasoogst van een leien dakje. De grasoogsten zijn dit jaar voorspoedig verlopen. De opbrengsten zijn goed en de kwaliteit van de . De onderhandelingen met de Liverpool-speler verlopen echter vooralsnog niet van een leien dakje. Er zijn gesprekken tussen beide clubs gaande, maar die . Ook Luc, onze magazijnier, voelde zich als een in het . Als gezegd wordt dat iets van een leien dakje gaat, betekent dat dat.


Sinds maandagnamiddag zitten de vakbonden . Rijmwoordenboek VAN EEN LEIEN DAKJE LOPEN: 4rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op VAN EEN LEIEN DAKJE LOPEN. De opstelling van de EU-lijst van voedingsenzymen moet vlot verlopen en mag.


Het toetredingsproces van Bulgarije is niet altijd van een leien dakje gegaan. O zonder moeilijkheden verlopen marcher comme . Onze voorbereiding is naar wens verlopen ”, vervolgt de Zwevezeelse T1. Van een leien dakje zal het niet lopen”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts