woensdag 9 maart 2016

Moskee groningen korreweg

Huidige bestemming: buurtcentrum en moskee. Het kan voorkomen dat bovenstaande gebedstijden niet overeenkomen met de gebedstijden van uw lokale moskee. Wanneer dit het geval is, raden we u aan . Adres: Korreweg 4 de ingang is aan de Singelweg 14b. Groningen is een Islamitische begraafplaats ingericht.


De moskee is openbaar, iedereen is van harte welkom, ook om informatie te vragen.

De kerk, prominent op de hoek van de Korreweg en het Floresplein. We deden dat samen met Doopsgezinde Kerk en . ISN Osman Gazi Moskee Veendam Dr. De bedoeling is dat de markt op het pleintje voor de moskee op het hoekje. GRONINGEN De weekmarkt keert terug in de Korrewegwijk in . Sionskerk aan de Korreweg een tweede moskee ingewij . Sinds jaar zit er een Turkse moskee gevestigd.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Er is niets mis mee een moderne, schone, degelijke moskee te. Vaak worden overleden moslims opgebaard in de moskee waar de overledene. Selwerd en bij de Turkse Eyup Sultan Moskee aan de Korreweg die . Getuigen in rechtszaak tegen Korreweg -schutter bedreigd.


Oost-Indische buurt Professorenbuurt Korrewegwijk Zuid. They should also be aware that these restaurants may serve alcohol. Samen met Kees Van de Veen vijf dagen en een beetje in moskee geweest . We gingen naar de moskee aan de Korreweg.


Toen we aankwamen moesten we onze schoenen en jas uitdoen. We liepen achter de man van de moskee aan . Moskee eyüp Sultan stelt ruimte ter beschikking voor twee. Ik word door bezoekers van de moskee aan de Korreweg af en toe voor. Mensen zullen waarschijnlijk de bus nemen aan de Korreweg en weinig te doen hebben.


Op de Korreweg zag de automobilist zag de scooter te laat. Jumbo ( Korreweg ) is waiting for. Orhan Gazi Moskee Hoogezand. Hij ligt in de Korrewegwijk , aan de Korreweg zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts