woensdag 23 maart 2016

Falk geisoleerde dakplaten

FALK Bouwsystemen is producent van geïsoleerde sandwichpanelen voor dak, wand en gevel. FALK biedt u een uitgebreid assortiment dakpanelen,. Dakplaten of Gevelplaten nodig? Maak kennis met de FALK geïsoleerde metalen dakplaten.


Sandwichpanelen voor uw dak.

Dakpanelen kennen hebben een golfprofiel of een trapezium. De geïsoleerde dakplaat is een. Deze enkelstaal damwandplaten worden toegepast als dakplaten op open.


Kiezen tussen geïsoleerde beplating en ongeïsoleerde beplating is soms lastig. Door de trapezi- umvormige brede kronen is het paneel geschikt . Falk geïsoleerde sandwich panelen. De dakplaten zijn met en zonder schone eindoverlap leverbaar.

REX, SAB en Lattonedil maar ook Arcelor Mittal, Hardeman en Falk. Geisoleerde dakpanelen zijn er in vele soorten en maten. Een dakplaat met zonnepanelen (of meerdere dakplaten met zonnepanelen) maakt de dakconstructie goedkoper dan losse dakplaten waarop later . Wij leveren alle soorten sandwichpanelen van o. Hellend dak profielplaten en anti condens dakplaten.


Voor het mooi afwerken van de aansluitingen in de goot is het SPAG (Standaard Profiel Afdichting Goot) profiel beschikbaar. Ontbrekend: dakplaten Zijn geïsoleerde dakplaten een goed idee? Omdat de rest van het dak ook niet al te veel isolatie bevat, wil ik deze platen vervangen door geïsoleerde exemplaren.


Gaat er dan niet te veel . Houten geïsoleerde dak- en gevelelementen voor het efficiënt bouwen en isoleren van woningen en . SAB-profiel heeft oog voor detail. Hierdoor hopen wij (veel gemaakte) fouten tijdens de montage te voorkomen. Ook voor een doe het zelf klus zijn dakpanplaten namelijk geschikt.


Overweeg eventueel geïsoleerde dakplaten. Agri- coating waarop bij Falk (o.a.Hardeman isolatie) 30jr garantrie wordt gegeven.

Overzicht leveranciers (geselecteerd). Kingspan Geïsoleerde Panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts