woensdag 9 maart 2016

Stalmedewerker gezocht

Vacatures: stalmedewerker. Solliciteer nu voor een baan als ervaren all round ( stal)medewerker , ruiter, trainer,. NET developer met ervaring in het uitdenken van de architectuur gezocht. Stoeterij Sterrehof is per juli op zoek naar een stalmedewerker voor de weekenden.


Gezocht per juli: stalmedewerker voor de weekenden. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired.

Bedrijfsprofiel Wij zijn eeen pensionstal vlak bij Zeist. Verzorg je graag paarden ? En heb je geen moeite om je handen uit de mouwen te steken ? Wij zoeken een allround stalmedewerker verantwoordelijk voor het onderhoud van de stal, uitmesten, hulp met . Medewerker groenvoorziening gezocht in Friesland. Event manager gezocht voor Tal Milstein Stables.


Fulltime stalmedewerker gezocht. Bekijk alle vacatures van: Constans . Zelfstandig kunnen werken,mesten, voeren, longeren, in en uit de wei en de trainingsmolen, bandageren, toiletteren .

Full-time functie, leuk en klein team. Private stoeterij met fokkerij en springpaarden in Wuustwezel, België. Alle taken van mesten tot verzorgen,. Je helpt de stalmedewerker met: Voeren, paarden buiten zetten, in de molen zetten, stallen uitmesten en opstrooien, terrein onderhouden en . Check hier de details over deze mooie vacature voor een stalmedewerker bij Stal Brons, in Werkendam (Noord Brabant). BA Stables uit het Oost-Vlaamse Heldergem is op zoek naar een stalmedewerker wegens uitbreiding van hun aantal paarden.


Stalmedewerker gezocht Paard. Het gaat om alle ochtenden van ongeveer 8. Het laatste nieuws over Ter Apel lees je natuurlijk op Ter Apel Digitaal! Paard vacatures beschikbaar op Indeed.


Vacancy Dringend stalmedewerkers gezocht voor de ochtenden. Voor de doordeweekse dagen zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om . Voor het aankomende halve jaar zijn wij met spoed op zoek naar een stalmedewerker. Neem contact op met kandidaat. We zijn op zoek naar een flinke stalhulp.


Je werkzaamheden zijn onder andere het meehelpen met op- en afzadelen . Voor onze opdrachtgever in de directe omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar: Een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts