vrijdag 27 mei 2016

Voorbeeld dakinspectie rapport

Dak adviesbureau voor onafhankelijk dakinspectie, gespecialiseerd in platte en. Onafhankelijk dakinspectie DIAC. Voorbeeld dakinspectie rapport inzien?


Het dakvlak is voorzien van een bitumineuze dakbedekking (APP). De dakinspectie is uitgevoerd door de heer J.

Bijgaand treft u het inspectierapport , opgesteld voor het object: Woonhuis. In dit rapport is de algehele bouwtechnische staat van het object geïnventariseerd. De rapportages van Perfectkeur worden ingebonden, in full color gedrukt zowel digitaal als per post naar u . Wij voeren regelmatig dakinspecties uit.


In overleg wordt een inspectierapport gemaakt. W ij zijn deze maa nd in de. Camerainspectie met volledig rapport voor stook- en ontluchtingskanalen.

Dakinspectie inclusief rapportage. Vervolgens hebben wij een rapport voor u opgesteld met:. Rapport toelatingsonderzoek. Het onderzoek vindt plaats door het uitvoeren van een dakinspectie.


Alle onderzoeksresultaten worden weergegeven in een rapport. Hierdoor kan op een razendsnelle wijze een inspectierapport volgens de nieuwe regels worden. In het bouwkundige rapport wordt ook een kostenindicatie voor herstel per onderdeel weergegeven.


De minimale verplichtingen voor dakonderhoud. Als eigenaar of beheerder van het . Eerder dit jaar bracht het KNMI na lange tijd weer een klimaatrapport uit: de. Aan de hand van het inspectierapport wordt een concurrerende offerte gemaakt.


Jaarlijkse dakinspectie volgens DTH checklist. Een voorbeeld hiervan is een houten dakconstructie met de dakbedekking rechtstreeks op de houten delen . Ik voer deze dakinspectie deskundig en vakkundig voor u uit. Een uitgebreid technisch rapport kan op aanvraag voor u worden opgemaakt.


Bekijk hier een voorbeeld van een inspectierapport.

Bent u geïnteresseerd in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts