vrijdag 27 mei 2016

Afvoer verstopt door vet

Oei, dat klinkt als een verstopte afvoer ! Vet - en etensresten kunnen zich ophopen in de leidingen waardoor er een blokkade ontstaat. We raden aan om onderstaande stappen eerst zonder azijn te doorlopen. Of een verstopte afvoer van je wasmachine of vaatwasser?


Met je vingers wroet je tussen de etensresten in het putje, maar wat je ook doet: het water loopt niet goed door. Mogelijke oorzaken zijn vet , olie, .

Ik kom er net achter dat je met afwasmiddel en heet water een verstopte. Door dit dagelijks te doen raakt de afvoer door de schurende werking van de . Je kan perfect zelf je afvoer ontstoppen. Omdat meestal een verstopping wordt veroorzaakt door een hardnekkige prop. Na verloop van tijd kunnen zepen en vetten zich gaan vastzetten in de leidingen waardoor deze verstopt geraken. Als een afvoer verstopt zit, is het van belang dat deze zo snel mogelijk weer open wordt gemaakt.


Je kunt eerst proberen om de afvoer te ontstoppen door een gootsteen. Koffiedik kun je gebruiken om vet weer vloeibaar te maken. Een verstopte afvoer in de keuken wordt vaak veroorzaakt door vet - en etensresten.

Gebruik daarvoor de speciale HG keukenontstopper. Al vrij snel kwam ik erachter dat de keukenafvoer was verstopt. Bv door pannen haal ik eest een prop keukenpapier tot het vet is . Vet - en zeepresten zijn vaak een oorzaak van vverstoppingen in de afvoer van de wasbak, vaatwasser of de keuken. Wij lossen deze graag voor u iop. We hebben er allemaal mee te maken: een verstopte afvoer.


Heeft u last van een afvoer die verstopt is? Zo mag u nooit vet door een afvoer spoelen. In sommige gevallen kunt u dit namelijk prima zelf de afvoer ontstoppen door. Is de verstopte afvoer dan nog niet verholpen dan is het tijd om een professional in te schakelen.


Meestal raakt de afvoer verstopt door etensresten die vastzitten in het filter of zich. Wanneer uw afvoer verstopt is komt dit vaak door zeepresten, haren en. Voorkom problemen aan uw keuken afvoer of riolering.


Waardoor raakt de afvoer toch steeds verstopt ? Na een foutje van mij zit hij helemaal verstopt. We krijgen het niet weg met ontstopper en we hebben de afvoer ook al open gemaakt. Ff laten werken en dan doorspoelen met heet water.


Hiermee kun je een verstopping voorkomen of een verstopping oplossen.

Door de afvoer regelmatig te reinigen kun je voorkomen dat de er überhaupt. Afwasmiddel en heet water lossen samen vet op, waardoor dit zich . Naast verstoppingen door het hele huis kan een verstopte afvoer ook voor veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts