woensdag 25 mei 2016

Nokhaak huren

Koop of Verkoop nokhaak op Marktplaats. Van vouwladders tot telescoopladders. Boelst bijna alle ladders om alle werkzaamheden van gevel tot dak uit te voeren. Bekijk de opties op onze site. Wilt u een steiger of andere bouw gerelateerde materialen huren ?

Dakladder voor dakwerken op een puntdak. Nokhaak met ladder bestaand uit elementen van meter. Hangladder uitgevoerd met een nokhaak - lengte meters. Borent - Huur niet te duur. Dan kan u beter een ladder, rolsteiger of werkplatform huren.


Solide nokhaak , voor het veilige werk op uw dak! Universele Aluminium nokhaak.

De ladder nokhaak kan over het hoogste punt van het dak worden gelegd ( zie afbeeldingen en video). PER WEEK 1-weken PER WEEKna . Online reserveren voor huren en verhuur van bouwmachines tot gereedschap. Voor korte of langere tijd een dakladder huren ? Met de nokhaak bevestigt u de dakladder over de nok van het dak.


U heeft geen goot om uw ladder in te plaatsen. Het is overbodig om een stelling in of door het dak te maken. Huur nu in onze Huurland winkels of bestel online. Deze nokhaak is de oplossing!


Snel en voordelig geleverd op de. Om snel en veilig op hellende daken te werken. Aantal treden, Totale lengte, Hoogte platform, Voetbreedte, Spreidstan Gewicht.


Uw emmer aan uw reformladders bevestigen, zodat u . Huren te Genk, Bree, Lommel, Limburg. Veilige, industriële ladders in diverse uitvoeringen.

De uitschuifbare ladders zijn . Eenvoudigde montage door het omkeren van de nokhaak over de nok van het dak. De ladder is dan stevig verankert aan het dak waarna u veilig kunt werken: Dankzij de wielen kan. Een overzicht van alle machines en gereedschappen in de categorie Steigers en Trappen te huur bij Lambrechts Verhuur.


Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts