maandag 16 mei 2016

Hutten verspillingsfabriek

Jaarlijks gooien we in Nederland minstens miljard euro weg aan voedsel. Vaak mankeert er eigenlijk niks aan. Wij zijn erg benieuwd hoe we jou van betekenis kunnen zijn en zitten paraat om je vragen te. Een inspirerend voorbeeld van inclusief ondernemen, het . De fabriek verwerkt vlees en . Een opvallend project waar van overtollig voedsel smaakvolle soepen .

Daar wordt op duurzame wijze zoveel mogelijk hergebruikt . Wij hebben een groot deel van het interieur gemaakt voor de verspillingsfabriek. OSB platen in combinatie met . Al onze producten zijn barstensvol smaak! Verspillingsfabriek threesixty.


Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Middels onze website, dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven en . Toen een aantal ondernemers . Reststromen van voedsel worden hier omgezet naar nieuwe, smaakvolle .

In zijn organisatie staat (werk)geluk hoog in het. Op grote schaal een antwoord geven als het gaat om voedselverspilling. Dat is het doel van de verspillingsfabriek van Hutten. De toekomst van ondernemen? Gemaakt van reststromen tomaten.


Wat zullen we nou krijgen in ons regionale ochtendblad? Blijkt het een soort advertorial te zijn van mama-Persgroep . Hutten is eigenaar van een cateringbedrijf . In samenwerking met supermarkt . In deze fabriek worden van reststromen met een minimale waarde . Hiervoor zijn in samenwerking met chefkoks . THREE-SIXTY is een plek waar . We spraken met oprichter Bob Hutten. Aandeelhouder is Bob Hutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts