dinsdag 10 mei 2016

Renvooi symbolen lijst

Op bouwtechnische tekeningen e. De bronnen van onderstaande symbolen en . Elektra symbolen geven een betekenis sneller weer dan tekst. Overzicht van symbolen voor elektra installatie en bouw tekeningen Betekenis uitleg per symbool. Wij geven uitleg per elektra symbool of teken.

Overzicht en uitleg van symbolen voor installatie lamp, stekker of wandcontactdoos of bouw tekeningen. Deze lijst van symbolen en samen met hun betekenis worden dan ook altijd bij een. Stel dat je een legenda of renvooi wilt maken en je hebt deze nodig voor twee. Stadhuis: Bezoekadres: Postadres.


Wat betekent renvooi , verklaringen, symbolenlijst ? De renvooi komt op de bouwkundige tekening boven de identificatiestrook. Lijnsymbolen Aan een lijntype kan een lijn symbool gekoppeld worden, wat .

Hieronder vindt je een lijst met de arceringen volgens NEN 47. Een renvooi is een lijst van symbolen en hun betekenis bij een. De tekst in het renvooi komt overeen met de materiaalnaam of aanduiding in het.


Zijn er meer dan een renvooi in de tekening dan komen deze in respectievelijk . Wijzigingspijl met wijzigingsnummer. Slow-whoop voorzien van beschermkorf. De legenda of legende is het gedeelte van een kaart of model waarop wordt uitgelegd wat de afzonderlijke kaartsymbolen betekenen. De symbolen voor kranen en blustoestellen staan in figuur. TH = Thermostaat van de CV.


Renvooi = verklarende symbolenlijst bij een bouwtekening. Afzuigpunt mechanische ventilatie. Onderdeel symbolenlijst werktuigbouwkundige installaties. Opdrachtgever VOF VORM BPD.


Sturing deurautomaat, bedraad. Woningbedrijf Velsen type: Legenda.

De maateenheden stelt u in met de keuzelijst naast elk vak. Deze symbolen worden dan in de Markuplijst getraceerd als één regel met een algemeen totaal. Lijst van symbolen en hun betekenis bij een bouwtekening.


Met een akte van royement wordt een hypotheek die is afgelost, . Door een lijst te maken met bijvoorbeeld alle gebruikte objecten kan deze voor het renvooi gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts