vrijdag 13 mei 2016

Perfekt duits

Hulpwerkwoorden in de voltooid tegenwoordige tijd. Ga naar Vertalingen Synoniemen. Vertaald van Nederlands naar Duits inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.


Perfekt heeft 1vertalingen in talen. Team Deutsch - onregelmatige ww (das perfekt ) - ocea woordjesleren.

Vertalingen in context van fast perfekt in Duits -Nederlands van Reverso Context : Aber ich muss sagen, Sie sind fast perfekt. Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits , Spaans of in andere . In het Duits bestaan de werkwoorden net als in het Nederlands uit een stam en de uitgang -en. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Vertaald van Duits naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. De imparfait drukt daarentegen uit dat. Aan het juiste antwoord op een meerkeuzevraag.

Tekst Fertig ist besser als perfekt. Persoonlijke instellingen. Dein Deutsch ist ja nahezu perfekt. Het infinitief van het modale werkvoord staat in het Duits altijd ACHTERAAN!


Vind perfekt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Snelle en betrouwbare levering aan huis. Je hebt gezocht op het woord: perfekt.


Hier vind je een lijst van woorden die rijmen op perfekt in de taal Duits (DE). Duitse woorden die rijmen op perfekt ? Moteo overtuigt met zijn keuzemogelijkheden m. Overzicht basisgrammatica Duits voor TSO, BSO, klassen met weinig uren . Het correctievoorschrift bestaat uit: Regels voor de beoordeling. De meeste Nederlandse sterke werkwoorden zijn ook in het Duits sterk.


Uitzonderingen: fragen-fragte (oud: frug)-gefragt. Ubungsgrammatik fur Jugendliche.

Om de voltooid tegenwoordige tijd te vormen, heb je twee dingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts