dinsdag 10 mei 2016

Omgevingsloket contact

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk dat u uw. Voor inhoudelijke vragen over uw aanvraag, melding of vergunning kunt u contact opnemen met uw gemeente, uw waterbeheerder of de provincie. Het loket voor de omgevingsvergunning en de watervergunning. Ik ben particulier en wil.


Contact afdeling vergunningen. Omgevingsloket voor digitale bouwaanvraag en omgevingsvergunning.

Ook is het niet voor iedereen duidelijk dat veel informatie over . Het informatieaanbod rond de omgevingsvergunning is vernieuwd. Wordt u niet automatisch doorgestuurd? Klik dan op onderstaande link. Bel op werkdagen tussen 08.


Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Gemeentelijk informatienummer: 14 . Wie wil bouwen of verbouwen of. Bereikbaar op werkdagen van 08.

Openingstijden omgevingsloket. U kunt alléén op afspraak terecht voor het aanvragen van een omgevingsvergunning en uw vragen over een al ingediende. Onderstaande openingsuren gelden voor de centrale stadsdiensten, met uitzondering van.


U kunt telefonisch contact opnemen of uw vragen stellen via het helpdeskformulier. Vraag een vergunning aan via omgevingsloket. De gemeente neemt na het indienen van de conceptaanvraag contact met u op. Vanaf het moment dat een bouwaanvraag is ingedien vindt het contact hierover.


En wilt u nagaan of u een omgevingsvergunning nodig heeft? Neem contact op met uw gemeente. Om zeker te zijn, neem je best altijd vooraf contact op met de medewerkers . In het omgevingsloket online kunt u controleren of u een vergunning. Wilt u bouwen, verbouwen, slopen of een in- of uitrit aanleggen? Snel en digitaal een vergunning aanvragen of melding doen, bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, een nieuw bedrijfspan plaatsing van een beschoeiing.


Elke burger of architect kan een stedenbouwkundige aanvraag of melding indienen via het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts