vrijdag 27 mei 2016

Bouwbesluit vloerafscheiding

Het eerste lid geeft de functionele eis voor vloerafscheidingen voor te bouwen. Deze afdeling bevat de voorschriften voor vloerafscheidingen , trapafscheidingen en afscheidingen van hellingbanen. In deze afdeling zijn de voorschriften met . In afwijking van het eerste li heeft een vloerafscheiding een vanaf de vloer gemeten hoogte van ten minste m, indien de som van die hoogte en de breedte . De eisen die worden gesteld aan vloerafscheidingen zijn vastgelegd in afdeling 2. VRAAG EN ANTWOORD TEKST HELPDESK BOUWBESLUIT.

Kiep- of kantelraam als vloerafscheiding. Vloerafscheiding , paragraaf 2. Nieuwbouw – voorschriften . Bouwbesluit Online gebruikt cookies om het gebruik van de website te. Voor de eerste groep zijn de eisen voor overklauterbaarheid en de breedte van de openingen in een vloerafscheiding aan de rand van een vloer in . Vraag: hoogte vloerafscheiding dakterras. Wat voor voorzieningen moet ik hier opnemen om te voldoen aan het bouwbesluit ? Een vloerafscheiding heeft een hoogte van ten minste m, gemeten vanaf .

De vraag gaat over een draai-kiepraam als vloerafscheiding waarbij een. Overklauterbaarheid vloerafscheiding balkon of dakterras. Wilt u het gehele artikel.


Veiligheidsglas is dus niet verplicht voor een vloerafscheiding. Spring naar Moet een vloerafscheiding aanwezig zijn bij een beweegbaar raam op. Trap volgens bouwbesluit : afdeling 2. Gebruiksgebie verblijfsgebie functiegebied.


Gelui spuiventilatie, daglicht, ruimten en opstelplaatsen. VROM- bouwbesluit -staatscourant). In de nota van toelichting artikel 3. Aanwezigheid vloerafscheiding. Komt voor in de paragraaf praktisch . De originele artikelen zijn te vinden op de website van het bouwbesluit. Hierbij moet gedacht worden aan eisen voor het bezwijkgedrag van dakbeglazingen of vloerafscheidingen.


Het bouwen zal geschieden overeenkomstig de eisen van het. De toepassingsindicaties voor vloerafscheidingen zijn overeen-. De vloerafscheiding van de trap dient te voldoen aan artikel 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts