vrijdag 26 augustus 2016

Asbest inleveren hoorn

Als u zelf asbest gaat verwijderen, moet u dat altijd melden. De meeste asbesthoudende materialen mag u niet zelf verwijderen. Staat er een kruis door het plaatje, dan kunt u het product daar niet inleveren. Er worden geen asbestzakken uitgegeven.


In onderstaande afbeelding ziet u welke producten u op afvalbrengstation Middenmeer kunt inleveren. Op zaterdag is het niet mogelijk om asbest in te leveren.

Asbest valt onder bouw- en sloopafval, maar omdat dit gevaar kan opleveren voor de gezondheid zijn er specifieke voorwaarden gesteld aan de wijze waarop. Ontbrekend: hoorn Asbest container huren? Zaterdagen, zondagen en algemeen erkende feestdagen is de locatie gesloten. Die zijn te vinden in de stadsarchieven van Hoorn , Enkhuizen en Medemblik. Asbest kunt u het beste aanbieden bij de weegbrug van HVC Inzameling in.


Het inleveren van het oude rijbewijs en het overleggen van een recente en . Toch berichtten de media geregeld over illegale lozingen op zee, asbest dumpen of illegaal afvaltransport. En dichter bij huis … de buren die hun schuur met .

Asbest tot m² kunt u gratis inleveren bij Avalex. Correct ingepakt asbest (en asbestgelijkend materiaal). Inleveren kan bij vele supermarkten en ook op onze MILIEUSTRAAT in Usquert. Hierdoor zijn NT- platen tijdens en na het recyclingproces niet meer van asbest te onderscheiden. U kunt dit afval wel inleveren bij de milieustraat.


Voor asbest of asbestgelijkend materiaal kunt u niet terecht op de milieustraat. Textiel: naar de textielbak in Hoorn , Midsland en West of naar de milieustraat. Afval inleveren bij afvalbrengstation De Hamster is gratis, tot 2kg per dag. Asbest moet u verpakken in lagen stevig, doorzichtig plastic, met tape afgesloten. Den Burg, Den Hoorn en Oosterend.


Op onderstaande KCA-lijst ziet u welke stoffen u moet inleveren bij het KCA- depot. Een bijkomend probleem was ook de aanwezigheid van asbest. En iedereen moet vierkante meters inleveren.


En illegaal verwijderd asbest kun je moeilijk legaal inleveren , dus bestaat kans dat dit eveneens . Grofvuil Grofvuil is afval dat te groot of te zwaar is voor in de minicontainer en wat niet meer . HOORN - Zaterdagavond is er asbest vrijgekomen bij een schoorsteenbrand op het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts