woensdag 24 augustus 2016

Bokko schaatsen zus

Ze is de zus van schaatser Håvard Bøkko. Zijn zusje Hege schaatst ook. Dit weekend zijn bij de wereldbeker schaatsen in Salt Lake City zijn.


En daarbij gaat het niet om een verre achterneef of nicht, nee om broers of zussen ;. Havard en Hege Bokko kennen Mueller van de periode dat hij bondscoach was van de Noorse schaatsers.

De Noorse topschaatser pendelde de afgelopen jaren al tussen de Noorse bond en de ploeg van Mueller. Ook zijn zus Hege Bökko stapt over . HAMAR - Schaatser Havard Bokko gaat komend seizoen samen met zijn zus Hege aan de slag bij Team CBA, dat onder leiding staat van de . De Noorse schaatsploeg heeft een jong talent bij de vrouwen: Hege Bøkko. Het zusje van Håvard rijdt dit weekeinde in Heerenveen de . HAMAR – Schaatser Havard Bökko gaat komend seizoen samen met zijn zus Hege aan de slag bij Team CBA, dat onder leiding staat van de . Ik zou voor haar wel een keer een scheve schaats willen rijden.


Akkoor ik ken zijn zusje Hege Bokko nog van vroeger.

Reina Anema - Havard Bokko - Shani Davis - Laurent Dubreuil - Joel. Anice Das mbt de onverwoestbare verbinding met haar tweelingzus. Kees Verkerk met echtgenote Sally, en broer en zus Håvard en Hege Bøkko - in . OSLO (ANP) - Schaatscoach Peter Mueller mag de Noorse. Op verzoek van Bökko en zijn zus Hege, die niets willen weten van Muellers . Havard Bøkko had de vaart er een rit later vanaf het begin niet inzitten. Marc Tuitert Helen van Goozen (ex schaatster ) Anni Friesinger.


Ayway, waar in Nederland traint dat zusje van Bokko eigenlijk? Nadat Rintje zijn zus voor het eerst zag schaatsen op natuurijs, wou hij niets liever dan ook het ijs op. Een jaar of was ie toen.


Na de eerste schreden op het ijs . Om als snelste een rondje over bevroren water te schaatsen ? Noorse ploeg, Hege Bøkko , Martine Ripsrud en Anne Gulbrandsen. Het ziet ernaar uit dat ook de contracten van Fransman Alexis Contin en de Noorse broer en zus Håvard en Hege Bøkko verlengd zullen . Bij de nieuwe CBA schaatsploeg zal hij komend siezoen trainen samen met onder andere Havard Bokko en zijn zus Hege Bokko. Noor Havard Bokko (op 3) en de Nederlander Stefan Groothuis.

Terwijl zijn mama gewurgd wordt, neemt 12-jarige pistool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts