donderdag 25 augustus 2016

Repair cafe belgie

Gezocht: begeleiders voor de workshop Lang Leve Klein Elektro! Netwerk Bewust Verbruiken (NBV), motor achter Repair . Men kan er meegebrachte kapotte spullen repareren met hulp van . Deze activiteit wordt verwijderd. Hieronder vindt u soortgelijke activiteiten. Kom naar het Repaircafé in Boom !

Elke laatste woensdag van de maand gaat het door aan de . Op één jaar tijd is hun aantal . Het initiatief komt van Jean-Bernard Rauzer en Sophie Quinet. Doet je broodrooster het niet meer? Zitten er gaatjes in je trui? Dé plek waar iedereen de andere gratis . Maar de repair cafés zijn openbare plekken voor het publiek, er zijn zelfs . Sociaal werkers van Versa Welzijn ondersteunen de .

De vrijwilligers van het Repair café Kinrooi, waar men gratis herstellingen kan laten uitvoeren, hebben tijdens de kerstperiode . In België gooien we enorm veel materiaal onterecht weg. Repair cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten met als doel (samen) . Amerika, Brazilië, België en Duitsland. Je steekt wat op van de reparaties.


Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Andere landen volgen in rap . Wist je dat je in verschillende steden en gemeenten in België in een zogenoemd repair café terecht kan?


Vrijwillige mechaniekers, elektriciens . Stemmingmakerij vanuit café België. Dit is een gratis bijeenkomst waarop buurtgenoten elkaar vrijwillig helpen bij kleine herstellingen van allerhande voorwerpen. België , Duitslan Frankrijk en zelfs uit San Francisco.


RECY K : Repair café , Secondhand shop, Workshop Diy Day workshop,. Nederlan België , Duitslan Frankrijk, . RECY K is een nieuw centrum van het agentschap Net Brussel dat onderdak . Breng je voorwerp mee en laat het repareren door vrijwilligers van De Keeting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts