woensdag 10 augustus 2016

Uit in de kempen vandaag

Alle activiteiten en uitstappen. Martinusgilde uit Luyksgestel. Dé Brabantse uitagenda, boordevol evenementen, festivals, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, concerten en andere tips voor een dagje uit in Brabant.


Uitagenda De Brabantse Kempen , boordevol informatie en inspiratie over festivals, concerten en andere evenementen in de Brabantse Kempen. Met tips voor een verrassend dagje uit , in en rond Eersel. Kempenmuseum De Acht Zaligheden in Eersel, Noord-Brabant Kempenmuseum De .

Wat is er vandaag te doen in Brabant? Op OverUIT vind je een compleet overzicht aan wandelingen,. Een sportief dagje uit voor kleine en grote groepen. Uit in Bladel: Cultureel Centrum Den Herd. Activiteiten voor de komende maand van De Kempen Specials.


De boswachter leert je van alles over ree en zijn leefwereld. Een tocht in een stoere Landrover, inclusief maaltijd. Op zoek naar De Grote Vijf in.


Dessel daagt kinderen op heel veel verschillende manieren uit om te bewegen.

Het weer van de komende dagen. Subtropisch zwemparadijs EuroParcs Resort De Kempen. Vandaag van 10u tot 16u - Van augustus tot september - Gemeenschapscentrum de.


Niet bekendgemaakte, Broechem za sep. Fietszoektocht: Over grafiek. Ga mee op pad en ontdek historische sporen en verhalen uit het oorlogsverleden van het Rivierenhof. Onderstaand een aantal tips voor een leuk dagje in de Kempen ! Vlot bereikbaar, vlak, groen en vol afwisseling: dat is de Kempen in een notendop.


Daag jezelf uit en zoek je grenzen op in een krachtmeting met de natuur. Mol ( Kempen ) scoort een uit 1 op basis van 7reviews. Koen Martens (34) uit Geel is een straffe kerel. Nieuws Kempen dinsdag september.


Dat en meer in RTV- vandaag. Kiertje wil door ontmoeting en allerlei activiteiten mensen uit hun isolement halen. In samenwerking met VormingPlus Kempen en De Wakkerste Burger. De leukste Restaurant, Wellness en Theater.


Ontdek Kempen met korting tot wel ! Deze restaurants hebben vandaag beschikbaarheid voor personen. Verwachtingen voor de kust, de Ardennen, de kempen , het centrum,.

De wind waait zwak uit veranderlijke richting of meestal uit de noordelijke sector. Vandaag staan vijf Kempense jongeren aan de start van de Budapest Rally,. Toeristen gaven vorig jaar 7miljoen uit in de Kempen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts