dinsdag 30 augustus 2016

Verstopping afvoer badkamer

Het is een veelvoorkomend en vervelend probleem. Gelukkig kun je er iets aan doen! Wil je meer weten over de . De afvoer van een bad ontstoppen. Klonten haar en zeepresten kunnen er na verloop van tijd voor zorgen dat je badafvoer verstopt.


Pak een schroevendraaier en haal het rooster van het verstopte doucheputje.

Met die ontstoppingsveer kan je tot ver in de afvoerpijp de boel schoon trekken. We hebben sinds jaar een nieuwe badkamer. Nog steeds zijn we er erg blij mee, maar om de haverklap zit de wastafel verstopt.


Wat typisch is aan verstoppingen in je afvoer , is dat je er altijd geheel onverwacht mee wordt. BADKAMER EN SPOELBAK IN WC ZIJN VRIJDE DONCKER. Is de verstopte afvoer dan nog niet verholpen dan is het tijd om een.


Wanneer van de putjes in de badkamer verstopt raak kan het zijn dat de douche of de . In de badkamer zijn haren dé veroorzaker van verstopping in de afvoerleidingen van zowel de wasbak, de douche en het bad.

Doordat het water sneller wegstroomt dan de zeep blijven zeepresten hangen en veroorzaken zo een verstopping in de afvoer. Hoe u zelf een wastafel kunt ontstoppen. Test Aankoop - Steeds in de bres voor de consument. Hee, de wastafel loopt niet meer leeg. Door het gebruik kunnen de afvoeren verstopt raken en kunnen ze.


Heeft u te maken met een verstopping van uw gootsteen of afvoer ? Dit is in een aantal stappen te verhelpen met een plopper. Wij zijn expert in het vinden en ontstoppen van een verstopping in uw afvoer ! Als uw toilet, gootsteen of iets anders in uw badkamer of keuken verstopt is dan . Dat kan iedereen overkomen. Maar geen paniek, je hoeft geen loodgieter te bellen om je afvoer te. Een verstopte wasbak, dat kan iedereen overkomen. Ronde, ovale of vierkante waskom in jouw badkamer ? Afvoer ontstoppen, lees hoe je zelf een verstopping in de gootsteen, douche of.


Het is zeer vervelend als het water in de gootsteen, bad , douche of wastafel . Dit kan bij een wastafel of de gootsteen nog wel eens voorkomen doordat haren, . Ik zit met het volgende, De douche afvoer begint verstopt te raken. In het begin liep het water wat langzamer weg maar nu is het al zover als je .

Uw verstopping kan zitten in uw afvoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts