dinsdag 23 augustus 2016

Kat gevonden

Zoek je gevonden huisdier tussen de recent vermiste dieren. Dit is een zuster groep van de groep Vermiste Katten Hier kunnen gevonden katten geplaatst worden. GEVONDEN KATTEN informatie twitter-om kans op hereniging met eigenaar te vergroten-kijk altijd ook. Bekijk hier of uw dier inmiddels al door iemand is gevonden en bij een asiel is binnengebracht. Gebruik onderstaande filters om het zoekresultaat te verfijnen.


Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.

Ben je je kat kwijt, hou deze pagina dan goed in de gaten. Nieuwe dieren die binnenkomen bij Hokazo staan binnen dagen op de site. Onderstaande dieren zijn gevonden in ons opvanggebied.


Een kat die een week lang vermist was is zondagavond gevonden in een put in de Haagse wijk. Meldingen in de categorie Gevonden kat. Als u een kat vindt, dan is deze niet per se vermist of achtergelaten.


Mocht u hier echter wel aanwijzingen voor hebben, dan kunt u helpen om . U kunt een gevonden kat niet direct bij ons brengen en wij halen katten in principe ook niet bij u op.

De kans is namelijk groot is dat deze een eigenaar heeft die . Is uw huisdier vermist of heeft u een dier gevonden ? Neem dan altijd contact met ons op! U kunt ons uur per dag - dagen per week bereiken op. Indien u een hond of kat heeft gevonden of zwervend in de omgeving ziet rondlopen, kunt u onderstaande diervervoerders benaderen voor het vervoeren van . Veel katten gaan regelmatig op ontdekkingstocht. Wanneer bel je voor gevonden kat ? Regelmatig krijgen we een melding over een gevonden kat. Omdat het in de praktijk vaak blijkt dat de kat in de buurt woont, . Van katten die door de buitendienst van de gemeente dood langs de weg worden gevonden wordt een foto gemaakt.


De dieren worden daarna afgevoerd. Overzicht van vermiste en gevonden katten in Limburg. Ook kunt u in oogopslag meteen zien welke katten er vermist zijn in Limburg.


Dit overzicht is tot stand . Is uw vermiste dier nog niet gevonden dan kunt u deze bij ons melden. Hebt u een hond of kat gevonden , dan kunt u dat melden bij de gemeente. De gemeente heeft afspraken gemaakt met een dierenasiel over de opvang van het.


Als je hem ziet neem contact op met vzw kat zonder dak of reageer op deze post.

Als u een hond en kat heeft gevonden , kunt u het dier laten ophalen door onze dierenambulance. Den Haag Amivedi Randgemeenten katten : 088 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts