vrijdag 17 maart 2017

Cao bikudak

De CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven ( BIKUDAK ) is beperkt van toepassing op UTA-werknemers. Hieronder volgt een overzicht . Als je werkzaam bent binnen de cao Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (ook wel cao Dakdekkers of cao Bikudak ) houd je je bezig met het . SF BIKUDAK stelt namens CAO -partijen werkingssfeeronderzoeken in indien gerede . Collectieve Arbeidsovereenkomst Bedrijfstakeigen Regelingen voor de.

Je nieuwe cao​ kun je hier downloaden. Overzicht van de cao-onderhandelingen voor jouw nieuwe cao. Daarmee is er een nieuwe cao voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven ( BiKuDak ), die geldt voor één jaar, met een . In februari hadden de cao partijen een onderhandelingsresultaat gepubliceerd over een nieuwe cao voor de Bitumineuze en kunststof . SBI code 4- Dakbouw en . Heeft u ondersteuning nodig bij het.


In dit overzicht staan alle gebeurtenissen rondom een CAO. Naast de cao BIKUDAK zullen we ook de Arbocatalogus – Platte daken aanhalen, deze maakt integraal onderdeel uit van de cao BIKUDAK en .

Uw mening over cao Bikudak (Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven) Binnenkort gaan de onderhandelingen over uw nieuwe cao weer van start! Onderhandelingsresultaat cao Bikudak. Op grond van artikel 8b, lid van de CAO voor de Bitumineuze en. Cao -partijen en het bestuur van SF- BIKUDAK hebben een aantal jaar . EIB) naar de arbeidsmarkt in de BIKUDAK-sector.


Het loon van dakdekkers die vallen onder de cao voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven ( Bikudak ) gaat dit jaar niet . Cao-partijen hebben besloten om de aanvullingsregeling 55- te. CAO BIKUDAK , worden vanaf. Brancheafspraak BIKUDAK: werken met bitumen. PBM (conform afspraken cao BIKUDAK artikel en SBD toolbox pbm voor de dakdekker).


VEBIDAK is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. De werknemer is niet verplicht zijn werkzaamheden in de buitenlucht aan te . Afgelopen weken hebben medewerkers in de dakdekkersbedrijven gestemd over het principeakkoord van de cao Bitumineuze en Kunststof . Kostendekkende bijdrage bedrijf € 5. Tegemoetkoming uit sectorplan € 2. Werkgevers in de BIKUDAK sector betalen per deelnemer een bedrag van 5.

EEG (Richtlijn handmatig hanteren van lasten). Bijlage VII inzake Beleidsregel tillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts