woensdag 15 maart 2017

Boko stables holland paarden

Boko Stables Holland BV in Starnmeer. Paarden - stoeterijen en fokkerijen. De paarden waren fantastisch, ze deden waar een jongen met zijn . Kaart en wegbeschrijvingen . De Flevofarm is ook het beste adres voor (koers) paarden op rust.

Clint W Boko en begrijp je al snel dat dit veel méér dan een “gewoon” paard is. Een start in Noorwegen leverde niets op, maar daarna won ze een koers in Groningen tegen oudere paarden. Daarmee is hij een halfbroer van de dekhengst Santana Boko.


De hengst is in het bezit van Granton Stables n. Ook deze staan deze week vermeld in de lijst met te kiezen paarden. Otto Boko was als koerspaard keihar had een ijzersterk karakter en stond. De afgenomen bloed- en urinemonsters van onderstaande paarden zijn negatief bevonden:.

Ivresse Boko is vos merrievan onze Marco di Jesolo uit Garonne. Voor de Breeders Crown-K (nieuwe stijl) staan 1paarden ingeschreven. Het risico ter zake van de paarden gaat op het moment van gunning onmiddelijk van de. Fokken en houden van paarden en ezels. Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer . Normaal gaat de eindstrijd tussen deze drie paarden.


BOKO - STABLES door, veel paarden. Ontbrekend: paarden ≥ sticker BOKO STABLES Zaanstad Holland paard paardenrace. Verzenden met zorg maar voor risico van de koper nette en snelle . Snel Zoeken naar Paard doormiddel van zoek term. Meld uw paard aan voor de veiling.


Westknollendam 120AA te Westknollendam. Het paard staat in Nederland in training bij Hugo Langeweg. Waarom schrijven jullie nog paarden in?


Heikant Stable kenmerkt zich door de passie voor het werk.

Het is gevestigd in het mooi. Ons bedrijf beschikt over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts