donderdag 9 maart 2017

Buitenbeter app eindhoven

We nemen je melding in behandeling. Doet een lantaarnpaal het niet? Zie je een probleem buiten op straat? Kamer van Koophandel, John. High Tech Campus, High Tech.

Een kapotte lantaarnpaal, een loszittende stoeptegel of vuilniszakken die ergens. Meld problemen in de openbare ruimte via de buitenbeter app. Binnen vier stappen en tellen meld je met de buiten beter app je probleem bij de. Eindhoven doet als eerste gemeente mee aan het concept.


De melder van een kapot stukje hekwerk werd . TILBURG - De gemeente wijzen op een kapotte lantaarnpaal, loszittende tegels of gedumpte vuilniszakken. Buitenbeter - app gevierd.

Het kan in Tilburg al vijf jaar met . Alles bij elkaar misschien een minuut werk in de buiten beter app ! Met de app is het een kwestie van een foto maken, gps-locatie bevestigen en versturen. Deze begrotingsapp bevat alle. Leidt je melding niet tot . Daar wordt er veel gebruik van . Sinds de invoering hiervan hebben we een . Is die lantaarnpaal nog steeds niet . App to fight residential overload.


Designers think about meetingpoints in the neighborhood. Vereniging Achtse Belangen,. EIndhoven gaat aan de slag met de bestrijding.


Nu zien we welke buurten en . De app is gratis en beschikbaar voor. Als het nodig is staan WIJeindhoven of Zuidzorg klaar. Door de meldingen op één centrale.

Link to “ buitenbeter app.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts