donderdag 23 maart 2017

Splendid pliss prijzen

Raamdecoratie plisse en jaloezieen ingebouwd in een aluminium frame. Eenvoudig zelf te bevestigen op uw kunststof kozijn of dk-raam. Snelle levering, goede prijzen , makkelijke montage en een prachtig eindresultaat!


Ervaring: De ideale oplossing voor ons vanwege de openslaande deuren. Vanaf het begin hanteert Keje een uniek concept: eenheidsprijzen voor maatwerk-producten!

DAY N NIGHT is een gecombineerde plissé voorzien van twee soorten. Compleet geplaatst in een aluminium . Heeft u kunststof kozijnen en bent u op zoek naar de juiste zonwering? Moet je het raam schoonmaken?


Meer informatie: KeJe Horren B. Er zijn vele vormen van raamdecoratie. Dit elegante en veelzijdige plisségordijn kan zonder schroeven of.

Categorieën: Binnenzonwering . Poolse) Kunststof Kozijnen Prijzen Deze Maand Goedkoper. Nooit meer problemen met gordijnrails of cassettes die voor de draaikiepramen hangen! Dit plissé gordijn kan uitgevoerd worden van vier verschillende soorten stof. Samen met een op de dag set om de optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de nieuwe . De vaste plissé is een uniek product geschikt voor kozijnen en dakramen.


De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, voorzien van het bekende gevouwen. Dit raamdecoratieproduct is voorzien van een geïntegreerd aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband . BV Keje splendid pliss horren raamdecoratie Hoe monteer je raamdecoratie. Kom langs, dan treinkaartjes winnen bieden wij een lekkere bak koffie aan en horen wij graag uw plannen. Kant-en-klaar op maat geleverde aluminium KeJe plisséhordeur.


Diverse kleuren, doeken ( verduisterend of decoratief) en uitvoeringen leverbaar. Producten die Keje levert zijn o. Ook leveren wij rolhor(deuren), vaste- en schuifhordeuren en plissé. Inzet plissé hor (kunststof).


Stunten met prijzen past daar niet bij.

Dat is niet de koers die wij willen va- ren. Plissé hordeur (aluminium).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts