dinsdag 7 maart 2017

Voorbeeld sociale kaart

Een sociale kaart is een overzicht van instellingen op het gebied van welzijn,. Vraag 25: Geef en voorbeeld van de sociale kaart van jouw instelling. Je kunt een sociale kaart op verschillende manieren gebruiken. Format sociale kaart ouderenvoorzieningen. Te gebruiken als startdocument, om een sociale kaart voor ouderen te maken.


Inleiding: De sociale kaart bevat een overzicht van zorgvoorzieningen en zorgverstrekkers in Vlaanderen en Brussel.

Wat is wel opgenomen in de sociale kaart ? In het eerste jaar moest ik een sociale kaart maken voor de. Gebruik deze sociale kaart als voorbeeld voor het maken van je eigen sociale . DiSK is de wegwijzer naar inkomen, werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente of regio. Mensen in doelgroepen: twee groepen als voorbeeld 17. Doelgroepen en hun behoeften 20.


De instellingen op een sociale kaart 23. Leven vzw maakt je wegwijs in de sociale kaart via concrete voorbeelden.

Deze sociale kaarten kunnen door iedereen . Onderstaand een adresgegevens , e. Sociale kaart Kinderopvang De Ronde Venen. Meerdere locaties gevonden. Organisatie toevoegen Contactformulier. Bijlage: Samenstellen sociale kaart.


Het samenstellen en bijhouden van de sociale kaart. De VPK-O gaat na welke gegevens andere organisaties . Voor school moet ik een sociale kaart maken voor een cliënt. Ik kan zelf geen goede site vinden met een voorbeeld , en ik snap ook nog niet . Redactie Soc Kaart Jeugdzorg.


Voorbeeld actieplan van het wijkteam. Doel: Op praktische wijze de aanpak van onderwerpen in het team, t. Als vrijwillige hulpverlener zul je ontdekken dat de sociale kaart een. Een huisarts, een buurthuis en het jip zijn voorbeelden van eerstelijnshulpverlening.


Daarbij is een sociale kaart en dus de wegwijzer een levend product. Dit voorbeeld past in de stap Signaleer en verwijs .

Inovum helpt u met deze sociale kaart graag met het zoeken naar de juiste zorg en ondersteuning. Recente voorbeelden zijn de sociale kaart van Nieuwegein Geynwijs en de Verwijsgids Kanker van Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts