woensdag 29 maart 2017

Ik wil van mijn parkiet af

Welkom op onze nieuwe website vogel-huis. Parkieten gratis af te halen. Vogelopvang zoek verschillende soorten parkieten. Justitie delete mijn topics :r.


Ik heb van horen zeggen dat parkietjes branden als een fakkel.

Meer resultaten van forum. Je parkietje laten vliegen in de huiskamer. Dat kan heel goe zeker met deze tips. Als de ene op de hand komt, vliegt de andere aan en wil hij de trosgierst.


Let op: een woord dat is aangeleer is nauwelijks terug af te leren. Maar af en toe even proberen maar hij blijft bijten. Echter, sinds een dag of wil hij niet meer uit de kooi en bijt erg als je je.


Ik wil hem nu weer tam maken.

Hallo ik verkoop mijn parkietje en wie deze koopt krijgt de koi gratis en eten ook bij. QA hoe leer ik mijn parkiet het bijten af ? Mijn jonge grasparkiet gaat plotseling bijten. Probeer je parkietje af te leiden als hij wil gaan bijten, bijvoorbeeld met . In plaats van een laddertje kun je hem beter af en toe een plezier doen met een stuk wilgentak in . Mijn parkiet eet zijn houten laddertje gewoon helemaal op!


Grasparkiet Croky legt uit waarom vogels nou eigenlijk bijten. Graag wil ik het deze keer in mijn vaste rubriek eens hebben over bijtende grasparkieten ! Vraag jezelf af , wat bij jouw vogeltje de oorzaak van het bijten is. Hallo,Onze parkiet (plm jaar) is bij ons gekomen toen hij een paar weken oud was. Ja dit lijkt erg moeilijk te zijn om hem dat af te leren.


De grasparkiet (Melopsittacus undulatus) behoort tot de papegaaiachtigen en. Zo nu en dan hebben eigenaren van parkieten echter te maken met gedragsproblemen zoals bijten. Hoe je het gedrag kunt aanpakken hangt af van de oorzaak. Laat u de parkiet af en toe los in de huiskamer, zorg er dan wel voor dat er geen gevaarlijke objecten zijn.


Voor wie zich meer in zijn vogel wil verdiepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts