maandag 13 maart 2017

Haccp cursus online

Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies met onze HACCP hygiënecode cursus voor comfort en snelhei gewoon met een online cursus en. Is het al een jaar geleden sinds uw laatste HACCP cursus?


Regel nu snel uw HACCP certificaat met de HACCP cursus online. Schrijf u nu in voor de praktische HACCP cursus bij V-Kam Education. Al vanaf 20ervaring in op de praktijk gerichte opleidingen en cursussen. Door de cursus HACCP online ben je weer helemaal up-to-date. Er wordt gecontroleerd door de NVWA.


HACCP Cursus voor de Horeca, catering, instellingskeuken en (sport) verenigingen. Onbeperkt toegang tot de online proefexamens t. Volg onze haccp cursus op maat op uw eigen locatie. Via internet kunnen deelnemers thuis de cursus online doorlopen. Haccp staat voor Hazard Analysis Critical Control Points.


Deze cursus wordt zonder online coaching aangeboden. Gratis online cursussen op Cateringplatform. Verder gratis online cursussen van de Catering Academie op het gebied van HACCP , BHV . Eindtoets, De cursus wordt afgesloten met een online HACCP in de Zorg eindtoets. Certificaat, Iedere cursist die geslaagd is voor de online eindtoets ontvangt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts