maandag 10 juli 2017

Dans helmond

Denk hier bij aan: Tv producties, achtergrond dansen , videoclips, danswedstrijden en artiesten. Kortom, er is voldoende kennis en ervaring om op jou over te . Dans - algemene informatie. Je krijgt les van onze beste docenten, allemaal afgestudeerd aan de dansacademie. Jazz dans (8-jaar) woensdag 17.


Jazz fit (volwassenen) woensdag 19. Klassiek ballet (volwassenen) woensdag 20. DéDé Dance is een dansschool voor jong en oud.


In verschillende stijlen wordt er lesgegeven aan leerlingen van alle leeftijden. Elk jaar verzorgd UnityEight een vet programma op het Carat Podium in de stad ( voor de HM). Ook dit jaar mogen wij weer laten zien wat we . Encuentros bestaat uit Tijn van der Sanden en Jessica Achten. Zij geven workshops, optredens en wekelijks lessen.


Vanaf januari 20worden er door Jessica Achten lessen in moderne dans en flamenco gegeven voor kinderen, tieners en volwassenen. Dansvereniging X-perience is een sportvereniging uit Mierlo-Hout ( Helmond ), die zich uitsluitend bezighoudt met dansen. Iedereen die zin en het lef heeft en de . Bij balletstudio Ank de Voogd kun je je inschrijven voor verschillende disciplines dans maar ook voor bewegingslessen zoals bodyfit en pilates.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts