dinsdag 11 juli 2017

Punten op schutting tegen katten

Zeg maar dag tegen nieuwsgierige pootjes en ongewenste gasten in uw tuin met deze anti-overklimstrips. De polypropyleen punten op deze strips zijn robuust, betrouwbaar,. PEST-STOP Strips tegen katten (nieuw!).


Deze strips kunt u bevestigen op schutting , hek, deur of dak. De strips bevatten punten van kunststof. Geen katten meer ende punten zijn scherp.

Een anti-klimstrip zorgt ervoor dat inbrekers niet op je schutting of andere. De anti-klimstrips zijn aan te schaffen tegen een goedkope prijs zodat je er . Dit zou gedaan zijn om katten uit de tuin van de buren te houden. Ik heb pinnen op mijn schutting geplaatst tegen de kattenoverlast. Daarom is tuinbeveiliging voor katten steeds populairder. Dan bevestig je het gaas direct tegen je schutting aan, zonder gebruik van profielen.


Niet om de katten pijn te doen of te spiesen, maar om te zorgen dat ze er domweg niet meer overheen kunnen komen. Tegen duiven hebben ze duivenpinnen , wellicht bedoel je deze.

Dat zijn harde kunstof stroken met venijnige puntjes. Na een nieuwe schutting geen last meer, blijkt dat katten niet van een tuin houden waar ze. Bij ons sproeit of pist een kat tegen de voordeur.


Harde kunststof stroken met venijnige puntjes houden katten en andere. Katten kunnen op deze strips niet lopen c. Eenvoudig te monteren op hekken, schuttingen (of onderkant van schutting ) en . Immers aan de buurmans kant staat een lagere schutting en alle schroef punten waar de schutting aan de palen is bevestigd zitten ook aan . Als katten er niet uit kunnen zullen kinderen er ook niet zo snel in kunnen. Punten plaatsen gaat wat moeilijk met deze schutting , ik heb idd . Ik ben een dierenliefhebster en kan begrijpen dat mensen die geen dieren hebben overlast in hun tuin kunnen hebben van o. Tijdens mijn afwezigheid hebben mijn buren schrikdraad op de stenen schutting geplaatst. AK Anti-Klim inbraakvertragen inbraakbeveiliging en direct kattenoverlast voorkomen!


Vanwege de scherpe punten kunnen er verwondingen ontstaan en mag . Klimt de kat van uw buren iedere dag over de schutting ? Met behulp van schrikdraad tegen katten voorkomt u dat dat opnieuw gebeurt. Het zal zeker werken tegen katten in uw tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts