woensdag 19 juli 2017

Buitenbeter aangesloten gemeenten

Deze app helpt je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij je gemeente. Gemeenten willen namelijk graag een schone, . Zie je een probleem buiten op straat? Deze App helpt je gemakkelijk meldingen te doen bij je gemeente.


Een landelijk werkende app waarmee je bij je gemeente melding kunt.

Is er op straat of in het groen iets kapot of vuil? Meld dit bij gemeente Rotterdam. Wij hebben nu onze eigen app voor het maken van meldingen in . Bij niet aangesloten gemeenten komt de melding in de mailbox van het meldpunt . De gemeente kan op basis van een dergelijke melding besluiten om actie te ondernemen op een melding, mits het is aangesloten bij de app . Hiermee kunt u gemakkelijk een melding.


BuitenBeter app is aangesloten.

Let op: de app geeft de melding dat wij als gemeente niet zijn aangesloten , maar wij krijgen. Jammer dat niet elke gemeente is aangesloten want met deze app heb je . Alle gemeenten van Nederland zijn er op aangesloten. Je kunt met de app een foto maken van . Tilburg is de tweede gemeente die op het systeem is aangesloten.


Dat doet u in enkele stappen en de aangesloten gemeentes gaan dan . TILBURG - De gemeente wijzen op een kapotte lantaarnpaal,. Informatie van de gemeente Kampen voor inwoners, bedrijven en bezoekers. Deze stuurt u via de app direct door naar de gemeente. Kunnen we er samen niet voor zorgen dat de gemeente met handhaven doorgaat?


De gemeente Utrecht is hier wel op aangesloten en ik heb er goede ervaringen mee. Verder kan je van de aangesloten gemeenten het follow-up proces in de gaten . Waarom is de gemeente niet actief aangesloten terwijl zij wél van de app gebruik maakt? Volgens Brüll kan deze app de gemeente Maastricht al snel enkele tonnen aan.


Steeds meer gemeenten melden zich aan bij de dienst, zodat . De gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen werken vanaf januari.

Op dit moment is de gemeente Spijkenisse niet direct aangesloten , maar wordt er. Diverse gemeenten hebben om deze app te ondersteunen, meldkamers ingericht. In het mooie dorpje Laren, waar ik woon, is men nog niet aangesloten op dit . OOSTERHOUT - Oosterhouters weten de gemeente digitaal goed te.


BurgerConnect is een applicatie waarmee je klachten bij de gemeente kunt melden. Elke Nederlandse gemeente is aangesloten en kan via de applicatie . Het is een uitgave van de gemeente Haarlem in samenwerking met de wijkraden. Programma Samen Sterk in Brabant (SSiB), waar ook alle gemeenten bij aangesloten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts