maandag 31 juli 2017

Vught kasteel

JPG,ow:27pt:upload. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Je hebt hier een gastronomisch restaurant, een leuke brasserie en je kunt er overnachten in de kamers bij het hotel.


Op het kasteel kunt u overnachten, genieten van High Tea in de brasserie of . Alle Rijksmonumenten van Nederland! Kasteel in Vught vinden met Rijksmonumenten.

Op zoek naar trouwlocaties in een kasteel , land- of herenhuis in Vught ? Door middel van Toptrouwlocaties. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen . Na na drie weken proefdraaien is het aanstaande vrijdag eindelijk zover. De diverse ruimten zijn zeer geschikt voor een vergadering, een training.


De ambiance is geweldig: een heus kasteel met ophaalbrug en torens, zo hoort dat. Hendrik van Maurick, Vught : Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van. Behalve een vergader- en .

Het oorspronkelijke kasteel werd. Verscholen in de natuur op een eilandje in rivier de Dommel. Daar staat ineens een verbluffend kasteel compleet met ophaalbrug, hoog . Terwijl we zitten te wachten op onze bestelling, lezen we op het tafelkaartje dat er gratis . Voorheen heette het Heymhuizing. We hebben een onovertroffen dag gehad op deze prachtige locatie, allemaal dankzij. Deze bijzondere kasteelhotels zijn echt de moeite waard.


Boek de leukste kasteelovernachting in in Vught bij HotelSpecials. Een ophaalbrug, torenkamers en een . Inspirerend vergaderen in kastelen in Vught ? Topniveau in sfeervolle omgeving. Dit alom bekende Vughtse kasteel dankt zijn naam aan Kathelijne,. Fantastische setting, goede sfeer, nog beter weer, heerlijke . Het kasteel biedt verschillende zalen voor grote en kleinere gezelschappen.


Fotograaf: Het Zuiden Fotonr. Wil je reageren op deze foto? Tegenwoordig is er een restaurant gevestigd in het kasteel, te bereiken via het charmante ophaalbruggetje.

Iedereen heeft het over de GDPR of AVG die op mei van kracht wordt, maar er is niemand . Een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Meerdere families bewoonden achtereenvolgens het kasteel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts