vrijdag 14 juli 2017

Luxe hondenhotel

Wegens grote belangstelling en een steeds groter wordende vaste klantenkring nemen wij dit jaar geen nieuwe honden meer aan voor . Er is regelmatig toezicht van een dierenarts, de AID en wij zijn aangesloten bij Dibevo en Dierbaar als een goedgekeurd hondenhotel en kattenhotel. Gelegen in Opoeteren, Maaseik, in een relaxerende en bosrijke omgeving. In ons hondenhotel leven onze gasten gewoon bij ons in huis en in onze omheinde tuin. Wij hebben geen kennels of hokken ! Uw trouwe vriend moet zich bij .

Luxe en gezellige opvang voor uw viervoeter. Uw hond heeft tijdelijk een andere verblijfplaats nodig? Of u wilt uw trouwe viervoeter. Bent u op zoek naar hondenopvang, hondenhotel of hondenoppas? Laat uw geliefde viervoeter in goede handen.


Perfecte locatie en verblijfsformule. Hondenhotel De Roedelhoeve. Kleinschalige, kwalitatieve huiselijke opvang.

Elegant Resorts Star luxe hondenhotel , Meer, Antwerpen, Belgiubeoordeling van 4. Locaties door heel Nederland. Uw hond verblijft in een huiselijke omgeving en krijgt de hele dag liefdevolle aandacht van een gekwalificeerde verzorger. Antverpia Liberty is een kleine familiezaak in een groene, rustige omgeving. In ons luxe hondenpension zal uw trouwe vriend het aan niets ontbreken. Contacteer De vrolijke pootjes vrijblijvend!


Als het iets meer mag zijn. Ons hondenhotel gelegen in Dongen biedt gezellige en luxe opvang voor uw hond als u op vakantie bent. Welkom op de site van dierenhotel lancelot ,een luxe vakantieverblijf voor hond en kat. Ons Dierenhotel is landelijk gelegen te Ruddervoorde in WV.


Van hondenhotel tot kattenhotel vlakbij Utrecht. Luxe verblijven in het hondenhotel van De Ark in Gent. Bij De Ark is uw hond werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo bieden wij diverse ruime verblijven voor . Wij zorgen met veel plezier tijdens uw reis of afwezigheid en. Je kunt ons vergelijken met een charmante chambre d'hôte.


Wij zijn een hondenhotel gelegen in een landelijke omgeving in de parel der Kempen. Het hotel beschik over ruime .

Ons pension is heel kleinschalig. Als u wilt krijgt uw hond een luxe ligbed (op zijn vlonder). Indien hij het bed tijdens zijn verblijf stuk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts