vrijdag 14 juli 2017

Hokazo open dag

Hokazo heeft een klein aantal betaalde krachten in dienst, maar het merendeel van het werk wordt gedaan door vrijwilligers. Dierenopvangcentrum HoKaZo , Uden, Netherlands. Vandaag hadden we een open dag om ons 20-jarige bestaan te vieren en wat was het een leuke dag! Andere dagen zijn natuurlijk ook welkom.


Hokazo bestaat jaar en dat gaan we vieren met een open dag ! De minimum leeftijd is jaar.

Uiteraard word je goed begeleid. Door vriend te worden kan het . Zijn linkeroog was zo geirriteerd dat het dierenasiel Hokazo in Uden het zelfs omschrijft als een. Maatregelen HoKaZo voor open dag HoKaZo in Uden heeft. REGIO - De vrijwilligers van de dierenambulance van Hokazo zoeken dringend nieuwe. De dierenambulance is (bij voldoende bezetting) uur per dag bereikbaar.


Openingsdriedaagse cycleXperience wordt . Helaas heeft het dier het moeten bekopen met de dood.

De snacks voor dierendag komen eraan! Dit jaar werd er gelopen voor Stichting Dierenambulance Hokazo. De leerlingen van de locatie Hoevenbraak liepen rondjes om het sportveld . Basisschool De Regenboog in Schijndel en Wijbosch verrassen bestuur Hokazo met cheque.


Ikke op de zondag oktober ik kon kiezen van tot of van tot je raad wel wat ik gekozen heb Haha! Een kwestie van een lange adem, want bij een grote dierenopvang als HoKaZo in Uden lijkt het aantal nog steeds te groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.


Baasje Bas heeft wel een afspraak om uur en het asiel is open. Mama bull kan de volgende dag pas weer kontakt opnemen met Hokazo , . Eentje met ontstoken oogjes waardoor de oogleden niet eens meer open. Zelfs al duurt dat verblijf een jaar of langer, want Hokazo heeft een strikt anti-inslaapbeleid.


Mevrouw had er na een dag bench-rust al genoeg van en zo gauw het deurtje open ging huppelde ze gezellig door het . Uden, bij dierenasiel Hokazo open weeken van . Bij Hokazo , honden en kattenzorg in Uden, is er een overschot aan katten. Het lijkt een zomerkwaaltje te zijn, ieder jaar komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts