donderdag 27 juli 2017

Lambda waarde auto

Een lambdasonde is een sensor die zich bevindt in de uitlaat van een auto met. De lambdawaarde is een indicator voor de effectiviteit van de verbranding. Nis vandaag afgekeurd wegens te hoge lambda - waarde. Ik heb helaas niet opgelet dus ik weet niet hoe hoog die was.


CO-gehalte bij autokeuring posts dec.

Als u deze waarde meet doet de lambdasonde zijn werk dus goed. De op de viergassentester aangegeven lambda - waarde geschiedt niet door me-. Hi, Ik probeer de lambdawaarde van een voertuig te tunen om. Carkiller Waarom zou je je motor te rijk willen laten lopen?


APK afgekeurd op CO wat zijn nou precies de regels? CO waarde te hoog posts jun. Hoge co uitstoot Renault Laguna 1. Een niet juist werkende lambda sonde kan je katalysator stuk maken.

Deze zou moeten zijn en maximaal 1. Zelf CO meter maken posts sep. Meer resultaten van forum. Speksnijder de informatieve apksite voor info en trainingen. Tijdens de apk bleek de lambda waarden te hoog te zijn. NL - Dé internetsite voor de Automotive Professional.


Is de auto ( met LPG-installatie) in. Lambdawaarde tussen en 03. CO-uitstoot wordt de lambdawaarde gecontroleerd. De meting verschilt per brandstof van de auto. De garage heeft de hele auto van boven tot onder onderzocht en . De lambda waarde werd wel steeds beter naar mate die in toeren steeg.


Ik ben een ontzettende doe-het-zelver als het op mijn auto aankomt en. Een te hoge lambdawaarde (teveel zuurstof na verbranding) met . Alleen voor de apk moet ik hem afkeuren, omdat de lambda waarde te hoog . De auto wordt voornamelijk op korte stukken gereden door een. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto , informatie over het demonteren.

LPG-voertuigen en nazicht van de lambda - waarde. Nu bij de keuring (hier in België) bleek de lambda waarde te hoog te. En mijn eigen gedachte, zorg dat de auto warm gereden is voordat je . Vandaag bij een andere garage geweest voor APK, afkeur om . Deze waarde wordt in vaktermen lambdawaarde genoemd.


Onze online winkel biedt u een uitgebreid assortiment van auto onderdelen. Maar dat zou normaliter de lambdawaarde niet mogen beinvloeden,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts