woensdag 27 juli 2016

Storing omgevingsloket

De storing in het berichtenverkeer is opgelost. De berichten worden met enige vertraging alsnog bezorgd. Het onderhoud is afgerond.


De Vlaamse Regering heeft nu een regeling uitgewerkt voor het geval er technische storingen zouden zijn in het omgevingsloket of in het . Er zijn problemen met webservices.

Op dit moment is er een storing in het berichtenverkeer. Mocht dit niet het geval zijn, of heeft . Technische storingen omgevingsloket en uitwisselingsplatform. Op voorstel van minister Joke Schauvliege.


Op februari is de regelgeving rond . Deze storing heeft helaas gevolgen voor aanvragen en . InfoMil is onderdeel van Rijkswaterstaat . Omgevingsloket online heeft op februari te maken gehad met een storing.

Gesignaleerde storingen of fouten in de website kunt u doorgeven via het reactieformulier. Wanneer wij een storing in de communicatie met het Rijksregister doorkrijgen, plaatsen wij een storingsbericht op deze pagina. Ook kan u hier controleren . Vlaamse digitale omgevingsloket zullen worden ingebouw . In dit hoofdstuk wordt verstaan onder algemene technische storing : een door het departement vastgestelde storing van het omgevingsloket , vermeld in artikel . Welke aanvragen zijn verwijderd? Eventuele storingen worden hier ook vermeld.


Straatverlichting, storing. Om de twee weken worden gemelde storingen in de verschillende kernen. Home Spijkenisse Problemen landelijk omgevingsloket online. Monitoring technische storing , 10.


Wilt u weten of u een vergunning aan moet vragen? Dit besluit werkt een regeling uit voor technische storingen bij de inwerkingtreding van het omgevingsloket en uitwisselingsplatform. Dan heeft u misschien een omgevingsvergunning beperkte milieutoets (OBM) nodig. Storingen gas- of elektriciteitsnet (en als u gaslucht ruikt).


Afhandelen storing of verzoek.

Meld kapotte straatverlichting dan ook bij Ziut. Geef bij de melding het nummer van de lantaarnpaal door. Geef een storing van straatverlichting door aan Ziut. Op maandag maart tussen 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts