donderdag 7 juli 2016

Repair cafe leidsche rijn

In principe elke 1e zaterdag van de maan 13. Wie hulp nodig heeft bij de reparatie van bijvoorbeeld een kapotte stofzuiger, een gescheurde broek of . Een kapotte stofzuiger of cd-speler is nog geen afval. Vaak kunnen deze apparaten na een reparatie weer een hele tijd mee. Handige vrijwilligers helpen bij de reparatie van huishoudelijke apparaten, elektronica (geluids- en videoapparatuur, printers), . Mottengaatjes in een wollen trui? U in de Wijk Leidsche Rijn.


Het komt nogal eens voor dat we de grootste moeite hebben om apparaten, . De Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg in De Meern was de locatie waar . Openingstijden Voor openingstijden zie de website hieronder. LEIDSCHE RIJN Locatie: Vrijetijdscentrum Voorn, Akkrumerraklaan 131. Het eerste Repaircafé in Utrecht (in De Wilg In oost) bestaat al drie jaar.


Inmiddels zijn er ook vestigingen in Transwijk, Leidsche Rijn , Lombok, Overvecht en . Net als voor de hulp van de technische vrijwilligers geldt . DONDERDAG AUGUSTUS 2017. Men kan er meegebrachte kapotte spullen repareren met hulp van . Café Leidsche Rijn wordt mede .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts