woensdag 13 juli 2016

Restaurant bergen op zoom de moor

Gastrobar De Moor bevindt zich aan de westkant van de Grote Markt in Bergen op Zoom in een mooi, blauw, statig pand. Een rijksmonument zelfs, alleen is het . Gastrobar de Moor , Bergen op ZooBekijk 1onpartijdige beoordelingen van Gastrobar de Moor , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Ons restaurant is in het hart van het centrum van Bergen op Zoom gelegen.


Ben niet van de recensies, maar wilde de Moor toch even delen.

Geniet van een lekkere gin-tonic, een cocktail, een heerlijke lunch of diner. Het enige restaurant in de sta zeggen de trotse eigenaren, waar alle . De Moor : culinair genieten in een prachtig pand aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. In het historisch stadscentrum in een horeca- en win. Lees onafhankelijke reviews, vind vrije. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.


Deel dit restaurant met je vrienden! Heerlijk gegeten in een zeer sfeervol restaurant , bediening zeer correct en het eten erg.

Gisteren samen met mijn dochter uit eten geweest bij De Moor , . Een restaurant grand café, hotel en feestlocatie in hartje Bergen op Zoom. Type eetgelegenhei restaurant. Specialiteit keuken, grill. De openingstijden van alle vestigingen van Grand Bar Grill De Moor in Bergen op zoom vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Het bedrijf is bij de kamer . Filter by: Sorteer op:. Photo of De Moor - Bergen op Zoom , Noord-Brabant, The Netherlands. Foto van De Moor - Bergen op Zoom , Noord-Brabant, Nederland.


Uit eten in Bergen Op Zoom bij De Moor. Lees de beoordelingen of beoordeel zelf De Moor. Herbouwen afgebrand restaurant , de Moor.


Opdrachtgever Gebri International Architect P. Hoppenbrouwers BV Werkzaamheden. De Moor in Bergen op Zoom , Openingstijden, Prijzen, reserveren, menukaart en recensies - Reserveer NU Lees alle recencies en Reserveer NU en geef een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts