maandag 25 juli 2016

Wat is lengte breedte en hoogte

Gewoonlijk zijn dat lengte , breedte en hoogte. De lengte en breedte van een rechthoek. De breedte is een van de afmetingen van een (meerdimensionaal) object. Van een min of meer rechthoekig . Ik snap hoogte natuurlijk maar lang en breed.


De wiskundige definitie is lengte x breedte x hoogte.

Lengte , breedte , hoogte en diepte. Zelfs als het gaat om wiskunde, dan zegt die wiskunde ons iets omdat we een lichaam hebben in drie dimensies, met een hoogte , een breedte , een diepte, een. Is van links naar rechts dan breedte of lengte ? Hopelijk kunnen jullie me helpen want ik kom er niet uit. Eerst lengte , breedte en dan dikte?


En standaard is inderdaad meestel lengte - breedte - hoogte. Afmetingen van enkele modellen. Bakfiets, 2ou 25 6 110. Geeft u als eerste lengte x breedte op, wat het grondvlak van de doos is.

Al wat dient om de lading vast te maken of te beschutten moet in goede staat zijn en correct worden gebruikt. Elk onderdeel dat de lading omsluit, zoals een . De inhoud = lengte x breedte x hoogte. Breedte geconditioneerd vervoer.


Hart koppeling tot achterzijde voertuig. Vertalingen in context van breedte , hoogte en lengte in Nederlands-Engels van. Ik heb me altijd afgevraagd wat ertussen hoogte en breedte , diepte en tijd . MeterEuropallet plaatsen. Er hoeft maar iets als een tie-ripje uit een . Dat wat Paulus aan geheimenissen heeft mogen optekenen is adembenemend . De standaard hoogte van een wasmachine is centimeter en de standaard breedte centimeter.


Als je een nieuwe TV koopt, wil je mogelijk ook weten wat de lengte , breedte en . INHOUD = lengte x breedte x hoogte. Hoeveel water zal er in dit zwembad gaan? A-formaten ( lengte x breedte ). Wat zijn de mogelijke gevolgen van een verlaging .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts