woensdag 6 juli 2016

Gekleurde houten kralen

Grote kralen, kleine kralen, ronde kralen of kralen in specifieke vormen en met bedrukkingen. Gekleurde kralen in verschillende voordelige mixen. Auto kraal hout 35mm stuks. Kralenketting van houten kralen maken?


Maak met houten kralen een stoere armband of kralenketting.

Lichtgewicht kralen zijn eindeloos te combineren! Grimms in prachtige kleuren, waar heel veel rijgplezier aan beleefd zal worden. Info over ringen en kralen staat bij het kopje boven betreffende artikelen. HARTELIJK WELKOM OP DE WEBSITE HOUTENKRALEN.


Hier vindt u het grootste assortiment blank houten kralen en kleine ornamentjes voor uw . Houten kralen gekleurd mm. Vind houten kralen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Antiek telraam met houten gekleurde kralen. Kraaltjes, roo groen, ecru. Zak met een heleboel houten kralen in verschillende vormen en kleuren. Genoeg om meerdere kettingen van te rijgen.


Echte houten kralen zijn onmisbare basiskralen als je het leuk vindt om sieraden te maken. Deze houten kralen zijn verkrijgbaar in maten van . Goki gekleurde houten letter kralen. EN ze zijn PER STUK te bestellen. Dit is een hele fijne maat voor.


Vergelijk winkelprijzen. Roze gekleurde houten kralen per 1stuks. Leverancier van alle soorten Creatieve Materialen. Een mix van gekleurde ronde kralen om je eigen uniek speelgoed te maken.


Uren plezier voor jezelf en je vogel. Mix ze met andere speeltjes voor steeds een. Koordhalsketting met gekleurde houten kralen.

Lengte van de halsketting is cm. De mooiste Halskettingen koop je online Snelle levering Trendy en moderne. Direct Leverbaar bij De Kwast, de Grootste Online Winkel voor Kunstenaars en Hobby. Kies uit meer dan 3verschillende kralen van pipoos unieke Panduro.


De kralen worden gemaakt van beuken- of ahornhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts