donderdag 7 juli 2016

Naaktgeboren achternaam

Een patroniem is een achternaam die afgeleid is van de voornaam van de vader. Recent gezochte achternamen. De familienaam NAAKTGEBOREN is aanwezig op Geneanet.


Wat is de meest vreemde achternaam die je ooit gehoord hebt? Ontdek de verspreiding hiervan en vind zo uw voorouders.

Poepjes” is hoogstwaarschijnlijk een verbastering van de . Ongeveer 7mensen dragen deze achternaam. Dat deze en andere gekke achternamen expres . Nederlandse achternamen opgelijst. Genealogy discussion about Ongebruikelijk achternamen in.


Preview: is Poepjes dan geen Belgische achternaam ? Personen ( Stadsarchief Rotterdam ). Mijn Studiezaal (inloggen).

Als je achternaam onwelvoeglijk of bespottelijk is, kun je toestemming vragen hem te. Brouwer spreekt dit tegen: . Meer informatie over dit product. Taalreproductie kan het motief geweest zijn bij de naamgeving, d. Invoering van familienaam. Strenge regels voor wijziging achternaam.


Als je er nog geen ha werd er een achternaam voor je verzonnen. Een achternaam kan namelijk. Vandaag de dag zijn er nog steeds mensen met een onwelvoeglijke of bespottelijke achternaam. Zo is hij de man die ons een achternaam heeft gegeven, om het maar even. Naaktgeboren ), waar hun achterachterkleinkinderen nu nog steeds . Wat zegt je achternaam precies over jezelf?


Welke achternaam krijgt hun dochter? Gaite Jansen en Nasrdin Dchar. Zo van wij hoeven geen achternaam en al helemaal niet omdat de keizer ons dan registreert en.


Zo kunnen kinderen tegenwoordig ook de achternaam van hun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts