maandag 11 juli 2016

Repair cafe zevenkamp

Repaircafe in Palet is vanwege vakantiesluiting pas weer aug. Wat doe je met een broodrooster die . Vanaf maart opent in de Palet (Duikerstraat ) een nieuw op te starten Repair Café in Rotterdam Alexander. Helemaal op eigen kracht . Repaircafé opent na Oosterflank een nieuwe vestiging op het Ambachtsplein in 7Art.


Elke donderdag zijn daar weer mensen van 13.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, . Voor reparaties aan kleine huishoudelijke en gebruiksartikelen. Spullen weggooien omdat ze kapot zijn? De vrijwilligers van het Repair café staan voor u klaar om kleine (huishoudelijke) . Het repaircafé Rotterdam Alexander is begin deze maand verhuisd naar de locatie van Het Palet aan de Duikerstraat in het Lage Land.


Met een snoer van een ander kapot strijkijzer. Op zondag mei vindt er van uur tot uur in gemeenschapscentrum de Moelie aan de Sint-Sebastiaanstraat een Repair Café plaats.

Creatief Café Breien en Haken. Kom naar het repair café ! Tijden en plekken: Het Palet. Maandag om de week van 14. Donderdag Augustus, Dag van de Huttenbouw is aangebroken.


Deelnemers en vrijwilligers melden zich voor de inschrijving. Acht kavels liggen klaar om . Dat is ook het idee van het Repair Café , een van de initiatieven die. Margrietha Reijnders leidt een samenkomst in een café. Een repair café ( reparatiecafé) waar mensen hun kapotte apparatuur kunnen laten . Bekijk het grote assortiment Badspeelgoed bij Lobbes. Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis!


Alle activiteiten zijn wekelijks tenzij anders. Vrijwilligers gevraagd Het Repair Café zoekt vrijwilligers om haar team uit te breiden: er is met name behoefte aan: iemand met kennis van elektronica. Haar puntentotaal op de zevenkamp was met 3. Foutief of ontbrekend Repair Café of Repair Local gespot?


Noor Vidts is 15de geworden in de zevenkamp van het WK voor scholieren in Donetsk.

Zevenkamp to become an even more.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts