vrijdag 15 juli 2016

Sport fysiotherapie ettenleur

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Etten-Leur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag wanneer . Fysio Walvoort, fysiotherapie in Etten Leur op de Van Rooylaan 38.


De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor . Vind een fysiotherapeut in Etten-Leur, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.

Axis, de fysiospecialist die helderheid geeft over uw herstel. Fysiotherapie in Etten-Leur regio Midden- en West-Brabant. Woensdag (Etten-Leur), 13:– 21:00. De trainingen die wij geven worden aangepast aan uw wensen en u wordt minuten begeleid.


De trainer of fysiotherapeut bepaalt in overleg met de sporter . Dat willen wij omdat wij geloven in de combinatie van sport, bewegen en. Praktijk Leurse Haven is een veelzijdige en gemoedelijke fysiotherapiepraktijk aan de Geerkade in Etten - Leur , met meer dan jaar ervaring. Bij Medisports sportcentrum in Etten-Leur kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan behandelingen, zoals sportfysiotherapie.


Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten.

Door de persoonlijke begeleiding van deskundige sportfysiotherapeuten kan ik bij CentrumFIT altijd terecht. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een.


Gratis parkeren voor en achter de sportschool. Vanaf station Etten-Leur: Bus: Lijn 21 uitstappen bij bushalte Jozeshof. Naar FysioHolland JOFIB Etten - Leur op fysioholland. Hoogstraten-JOFIB is gevestigd in Sportcentrum Basic Fit.


Bedrijf in Etten - Leur , Noord- Brabant, Netherlands. Vind snel en eenvoudig fysiotherapeuten in de plaats Etten Leur. SocialFysio staat voor online kwaliteit op het gebied van fysiotherapie.


Ik heb naast ruime ervaring als fysiotherapeut ook ruime ervaring als . We werken in een multidisciplinair team van sportfysiotherapeuten , arbeidsfysiotherapeuten,. Gerelateerde bedrijven centrumFIT fysio Etten-Leur. De meest volledige site met ruim 66. Heb je klachten die je weerhouden van sporten ? Laat je behandelen door FysioHolland JOFIB bij Basic-Fit Etten-Leur. Sinds eind vorig jaar heeft CentrumFIT, naast Etten-Leur, ook een vestiging in.


Daarna volgden de specialisaties sportfysiotherapie en arbeidsfysiotherapie. ETTEN-LEUR - De gymzaal Vondellaan is verkocht aan een fysiotherapeut.

Welke dat is kan de gemeente nog niet zeggen. Sportklaar is de sportfysiotherapie voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts