woensdag 19 april 2017

Kvision

Het sterke merk K - VISION kozijnen staat voor jarenlange ervaring, innovatie, kwaliteit en dynamiek. Ons doel is een bijdrage te leveren aan de beste kozijnen in . K - vision (Kömmerling) behoort toe aan het Duitse Profine en is leverancier van kunststof kozijnprofielen en heeft als absolute topprofiel plus. Door de vele basisprofielen zijn K - VISION TREND kunststof kozijnen naast nieuwbouw ook toepassen in de renovatie, zonder concessies te doen aan de . Van de ene partij heb ik een folder gekregen van K - vision en Kömmerling. Van de andere partij kreeg ik uiteindelijk te horen dat het ook om het .

K Vision Kochs kozijnen vindt u hier! Kozijnenwebwinkel is de online webshop voor kozijnen en deuren. Het mooiste kozijn met de beste service. Ontdek waarom de kunststof kozijnen van K - vision helemaal bij uw levensstijl aansluiten.


Het Trend CLK kozijn zorgt, dankzij de gecontramalde lasverbindingen, voor een prachtige uitstraling van gebouwen. Trend is een opvallend fraai vormgegeven kozijnsysteem. Het geeft dieptewerking en het oorspronkelijke karakter blijft behouden.


Luchtdoorlatendheid (Pa): tot 450.

Classic kan op speelse wijze in de gevel worden . Waterdichtheid (Pa): tot 450. Vergelijk gratis tot wel offertes bij specialisten in uw regio en bespaar tot procent. KOCHS K - vision Trend kunststof kozijnen worden door de „kenners“ niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling. Strakke en vlakke lijnen bepalen het uiterlijk.


Toepasbaar in Profine K- . Onze stijlvolle kozijnen worden vervaardigd uit profielen van Kömmerling en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamhei sterkte, isolatie en . K - Vision kunststof kozijnK-Vision kunststof kozijn. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. K vision kozijnen is de naam waarmee Profine Nederlan een onderdeel van het Duitse profine GmbH kunststof kozijnen op de markt zet.


Kunststoframen met de grote K van Klasse. Het nieuwste verdiept liggende systeem, dat de zo vertrouwde dieptewerking van het traditionele . Kozijnen van K - vision winnen het momenteel namelijk op meerdere fronten nu functionaliteit, techniek en de juiste uitstraling hand in hand . Op zoek naar kozijnen met een slanke uitstraling? Het K - VISION Cube kozijn is gebaseerd op het allernieuwste profiel binnen de K - VISION serie.


Robuust door zijn hoekige vorm en rechte . Lange levensduur en 1 recyclebaar.

Zowel voor de nieuwbouw als voor de renovatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts