maandag 24 april 2017

Internationaal koerier rijbewijs b

Koeriers Rijbewijs B vacatures. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Vindt het niet erg om internationaal te rijden Minimaal in het bezit zijn van B rijbewijs. De beste jobadvertenties in Trovit.


JP koerierdienst Rotterdam, Zuid-Holland.

Je bent in het bezit van je B - rijbewijs - Je wil graag chauffeur. Het enige wat jij daarna nog moet doen, is je droom ook . We zijn regelmatig op zoek naar internationaal chauffeurs voor onze bestelwagens ( rijbewijs B ), bakwagens (rijbewijs C) en trailers (rijbewijs C-E). Wij zijn per direct op zoek naar een Nacht koerier met Rijbewijs B en enige ervaring met het rijden op een meubel bakwagen met Laad lift.


Beschikt u over een B rijbewijs , certificaten en kwalificaties om te werken als. Nederland en in het buitenland. Dringend chauffeur gezocht met rijbewijs B Van maandag tot dinsdag heel Mooie koerier.


Chauffeur rijbewijs b of vacatures.

Op zoek naar een koerier of koeriersbedrijf in Rotterdam of Den Haag? Woonachtig in de regio van . Fulltime koerier gezocht voor DHL Express in Breda. Roosendaal zijn nu op Monsterboard. Internationale Meubel Groep B. Operators met vapro- A óf B gezocht in 5-ploegen!


Als kundig chauffeur rijdt je nationale en internationale ritten binnen de. Jouw baan Beschik jij over een rijbewijs B en ruime ervaring als (techno) koerier ? Lijkt het jou leuk om de hele Benelux door te rijden om pakketten te bezorgen . Ik ben op zoek naar een baan als internationaal langeafstandskoerier (B). Ik ben in het bezit van rijbewijs B en heb reeds ervaring als koerier.


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde koerier met rijbewijs B die per direct beschikbaar is. CE internationaal , regio Antwerpen, optie vast ! Bij internationaal transport ben je langere tijd onderweg. B ,C(E) die ons in drukke tijden bij kan staan?


Het zou gaan om nationale en internationale ritten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts